Mindenkit elveszítek, mit tehetnék?
Kedves Kérdező!
Úgy tünik, anyukád jól ismer, és törödik Veled.
Én voltam depressziós, hasonló érzésekkel. Rossz. Olyan mintha verembe estem volna, nem láttam kiutat. Kell a segítség!
Ha képes vagy valamit magad is tenni, akkor sétálj, vagy sportolj egy órát naponta.
Ne várd amig felhív valamelyik barátod, hívd fel Te, azt a személyt akivel szívesen beszélnél.
A barátkozásnál fontos az odafigyelésed, törődésed, ami mindkettő egy különleges, és ritka ajándék, de nem mindegy, hogy milyen céllal használod.
Én is beleestem abba a csapdába, hogy az volt a célom, hogy engem megszeressenek, de így nem leltem én sem benne örömöt, és nem is szerettek meg miatta.
Ma is használom ezeket az ajándékokat, de a célom az, hogy egyszerüen, minden elvárás nélkül örömöt szerezzek vele valakinek, és ez örömmel tőlt el engem. Értékesnek, különlegesnek, egyedinek érzem magam tőle.
A barátaid érzik, hogy benned egy különleges erő, különleges ajándék van. Különbözöl. Elég erősnek látnak, ezért most nincsenek melleted. Valószínüleg jelezned, hívnod kell Őket, ha a társaságukra vágysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!