A magányos nők miért válogatnak annyit?
impotens, büdös, rasszista, mikropéniszű, kivénhedt, ócska, incel szar nem kell, a magányos nőknek.
...és másoktól meg nem jön a bók, vagy mi a baj?
Fél év múlva töltöm a 30-at, akkor már 7 éve leszek egyedül. Nem, szex sem "jut", én nem találok bármikor, mint ahogy azt itt tévesen állították, mert még azt a szintet sem ütöm meg.
Hogy akkor miért "válogatok", ha ennyire pocsék nő vagyok? Azért, mert rám csak olyanok részéről van kereslet, akiket senki nem kívánna még az ellenségének sem. Abból, hogy qrva ronda vagyok, nem következik, hogy el kellene fogadnom pl. a tisztálkodást nagyrészt vagy teljesen mellőző alakokat, a káros szenvedélyek sokaságával rendelkezőket (értsd: alkoholtól és cigitől bűzlőket, akiknek ha telik rá, a drog is jöhet ezek mellé), a 20-30 évvel idősebbeket, a mentálisan retardáltakat vagy súlyos pszichés problémában érintetteket. Vagyis de, a társadalom szerint igen, mert egy nő bármi lehet, csak ronda nem, az kb. megbocsáthatatlan bűn, szégyellje magát érte, húzza meg magát, és ne ellenkezzen, fogadja el az említetteket, más úgysem jut. Hát köszi, de nem. Még akkor sem, ha egyébként valóban nem jut más, mint ahogy a mellékelt ábra is mutatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!