Miért nem indít az állam olyan tanfolyamokat,ahol ismerkedni, beszélgetni tanítják az embereket?
Vannak alapvető dolgok, amiket mindenkinek tudnia illik, de ezenkívül felesleges lenne.
1. Nem megyünk oda olyanhoz, aki semmilyen módon nem jelezte, hogy vevő az ismerkedésre.
2. Ha nemet kapunk, nem kérünk második esélyt és nem faggatjuk, hogy miért, elfogadjuk és kész.
3. A legjobb helyek a valamilyen hobbihoz és érdeklődéshez köthető csoportok, hiszen az ilyen helyeken van már egy közös alap.
4. Az elején nem kérdezősködünk a lány magánéletéről, mert semmi közöd hozzá.
5. Ha nincs mit mondanod, ne kezdeményezz.
6. A nálad érezhető görcsösségnél nincs taszítóbb, szóval vedd lazábbra a dolgot.
7. Ne próbálj úgy viselkedni, ami nem természetes, mert csak magadat járatod le.
Ím, meg is spóroltam neked ki tudja mennyi pénzt.
24/F
Mindenkinek vannak nehézségei az életben. Mindenre kellene tanfolyamot indítania az államnak?
Emlékszem láttam olyan műsort a tévében, hogy a siket ember elvárta volna, hogy minden állami intézményben az ügyfélszolgálatosok tudjanak jelelni, arra az esetre, ha egy siket ügyféllel állnak szemben.
Mindenkinek a saját problémája a legfontosabb, de egyszerűen nincs kapacitás arra, hogy az állam személy szerint minden hátrányos helyzetű kívánságaival foglalkozzon.
A problémák megoldására való az egyén túlélő ösztöne, intelligenciája. Ne mástól várd el, hogy megoldják a problémáidat, hanem dolgozz rajtuk magad.
#5 rossz tanácsok, ha ezeket betartottam volna, akkor most nem lenne bnőm.
Kérdező: Most is vannak ilyen tanfolyamok. miért nem fizetsz be egyre? Miért az államtól várod a megoldást? Ez a világ már elmúlt évtizedekkel ezelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!