Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért akarhatnak lerázni...

Miért akarhatnak lerázni engem a csinos nők?Miért csinálnak úgy,amikor megszólítom őket,mintha nem érnének rá velem foglalkozni?

Figyelt kérdés
Ma lehetőségem lett volna beszélgetni egy csinos nővel,de mielőtt kérdezhettem volna tőle valamit,gyorsan elköszönt,és ott is hagyott.És ez nem az első eset volt.Bezzeg ha jó pasi lennék biztos nem sietnének el.

2020. nov. 16. 17:58
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
#7 szerintem azt gondolják,hogy azért akarok velük beszélni hogy összejöjjenek velem,de nem jövök be nekik,ezért igyekeznek minél rövidebbre zárni a beszélgetést.
2020. nov. 16. 18:14
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan.
2020. nov. 16. 18:16
 13/25 A kérdező kommentje:
#10 a mai lánnyal látásból ismertük egymást,de beszélni nem beszéltünk még.Ma lett volna rá lehetőség hogy megismerkedjünk,de lerázott.Láttam a fején,hogy Úristen,mit akar ez?
2020. nov. 16. 18:17
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Minek erőltetnéd, ha láthatóan nincs meg a szimpátia?
2020. nov. 16. 18:20
 15/25 A kérdező kommentje:
#12 de ez így gáz,mert beszélgetni mindenkinek kéne mindenkivel.Én sem úgy csinálom,hogy ránézek a nőre és ha nem jön be akkor szevasz.Kivéve ha bunkón viselkedik,vagy tolakodó mert akkor én is hamar lerázom.De én se bunkó,se tolakodó nem vagyok.De így is leráznak.
2020. nov. 16. 18:21
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Na én meg képtelen vagyok lerázni bárkit is, vagy elküldeni, nagyon sok problémám volt ebből már, hogy udvariasságból vagy sajnálatból meghallgattam embereket, utána egye fene elmentem velük ide-oda, és ott voltam, hogy csak sajnálat kapcsolat lett belőle, akár barátság szintjén is. Ilyenkor úgy érzem, a fejemre nőnek az emberek, mert nincs pofám ott hagyni őket a p-be, de ők sem érzik hogy nem nem vagyok rájuk kíváncsi.

Most érted, te sem vagy mindenkire kíváncsi, ha napi szinten minimum 5 ember akarna veled ismerkedni, flörtölni, beszélgetésbe elegyedni, neked is lehet ki lenne már a tököd.

2020. nov. 16. 18:22
 17/25 anonim ***** válasza:
97%

"de ez így gáz,mert beszélgetni mindenkinek kéne mindenkivel"

Álmodj, királylány...

2020. nov. 16. 18:23
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Ja hát idegeneknél van ez így, nem kell ezt így mellre szívni. Bár ha ezt láttad a fején, nem lehet, hogy kicsit jobban nyomultál a kelleténél?
2020. nov. 16. 18:23
 19/25 anonim ***** válasza:
91%

Volt olyan, sajnos többször is, hogy leálltam egy idegennel beszélni. Nem akartam, de nem tudtam udvariasan nemet mondani.

És mindig roppant kellemetlen témáknál lyukadtunk ki... brr...

Nő vagyok, és csinos is. Utálom, ahogy egyesek néznek rám.

Amúgy meg sosem akartam ismerkedni sem, így pláne értelmetlen a közeledés.

2020. nov. 16. 18:26
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

,,de ez így gáz,mert beszélgetni mindenkinek kéne mindenkivel."

Ha ilyen elvárásaid vannak vadidegen emberek felé, elég sok csalódás fog még érni az életben.

2020. nov. 16. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!