Miért akarhatnak lerázni engem a csinos nők?Miért csinálnak úgy,amikor megszólítom őket,mintha nem érnének rá velem foglalkozni?
Na én meg képtelen vagyok lerázni bárkit is, vagy elküldeni, nagyon sok problémám volt ebből már, hogy udvariasságból vagy sajnálatból meghallgattam embereket, utána egye fene elmentem velük ide-oda, és ott voltam, hogy csak sajnálat kapcsolat lett belőle, akár barátság szintjén is. Ilyenkor úgy érzem, a fejemre nőnek az emberek, mert nincs pofám ott hagyni őket a p-be, de ők sem érzik hogy nem nem vagyok rájuk kíváncsi.
Most érted, te sem vagy mindenkire kíváncsi, ha napi szinten minimum 5 ember akarna veled ismerkedni, flörtölni, beszélgetésbe elegyedni, neked is lehet ki lenne már a tököd.
"de ez így gáz,mert beszélgetni mindenkinek kéne mindenkivel"
Álmodj, királylány...
Volt olyan, sajnos többször is, hogy leálltam egy idegennel beszélni. Nem akartam, de nem tudtam udvariasan nemet mondani.
És mindig roppant kellemetlen témáknál lyukadtunk ki... brr...
Nő vagyok, és csinos is. Utálom, ahogy egyesek néznek rám.
Amúgy meg sosem akartam ismerkedni sem, így pláne értelmetlen a közeledés.
,,de ez így gáz,mert beszélgetni mindenkinek kéne mindenkivel."
Ha ilyen elvárásaid vannak vadidegen emberek felé, elég sok csalódás fog még érni az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!