Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van olyan,hogy egy szép nő...

Van olyan,hogy egy szép nő érdektelen a férfiak számára?Van olyan,hogy egy szép nőre rá se bagóznak a férfiak?

Figyelt kérdés
Én ilyet nem tudok elképzelni.Nem tudom elképzelni,hogy egy szép nő felrak magáról egy képet egy társkereső oldalra és senki ne írjon rá.Vagy olyat se tudok elképzelni,hogy az utcán egy férfi se szólítsa meg,vagy senki ne forduljon meg utána.Vagy tévedek?Van olyan,hogy egy nő szép,De mégsem kelti föl a férfiak érdeklődését?

2020. nov. 14. 23:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Rám elég sok férfi mondta eddig, hogy szép vagyok, de nem vagyok túl szerencsés a magánéletemben.. és nem azért, mert nem szólítanak le, hanem mert gyakran érzem úgy, hogy engem nem lehet szeretni:(

26/N

2020. nov. 19. 18:45
 12/13 anonim ***** válasza:
74%
Biztos hogy van olyan hogy rá se bagóznak, mivel aki az egyik embernek szép, az nem biztos hogy a másiknak is az. Nem vagyunk egyformák. Plusz a szépség nem minden.
2020. nov. 19. 18:47
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Nincs
2020. nov. 30. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!