Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Önként választott egyedüllét?

Önként választott egyedüllét?

Figyelt kérdés
Teljesen kiábrándultam az emberekből és nem mondanám hogy zavar. Apámmal és az élettársával élek, velük van még a két fiúk de senkihez nem kapcsolódom, anyámmal is ritkán beszélek a fél testvéremmel meg egyáltalán nem mert teljesen közömbös. Nagyanyám érdeklődik néha irántam, válaszolok is de annyira nem izgat. Semmi értelme nincs az emberi kapcsolatoknak ha nincs kapcsolódás, emberekkel körülvéve is lehet valaki magányos. Egyedül járok kelek a világban és nincs igényem emberi kapcsolatokra, max egy kevés beszélgetésre interneten keresztül és annyival ki is van elégítve az igényem. 20f
2020. okt. 27. 00:18
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
20. Unatkoztam oszt kiírtam valamit! Na most mi lesz?
2020. okt. 27. 04:44
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Semmi, nem minket jellemez, de értelmetlen volt.
2020. okt. 27. 05:19
 23/25 anonim ***** válasza:
Képzeljétek! Talán nem fogjátok elhinni, még én is néha ámulok magamon! Én hihetetlen módon megvezetem az embereket. Valahogy mindenkivel sikerül elhitetnem (akaratlanul is), hogy egy jóindulatú, jóérzésű, amolyan tündérvilágban élő, kissé naiv alak vagyok, pedig ha sejtenék, hogy a valós álláspontom az, hogy géppisztollyal irtanám ki az egész emberiséget. Tényleg fura számomra is, hogy ilyen jó színész lennék? Pedig azt gondolnám, kilóméterekről süt rólam, hogy mekkora embergyűlölő vagyok, mennyire menekülök a társadalom elől. Tényleg nem győzöm mindenkinek erőltetni a látszat-mosolyomat, a látszat-jóindulatomat és így bekajálja mindenki? Furcsa...
2020. okt. 27. 10:09
 24/25 anonim ***** válasza:
Legyél remete :D
2020. okt. 27. 18:06
 25/25 A kérdező kommentje:
25. Jó lenne.
2020. okt. 27. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!