Van olyan,hogy egy lány visszautasítja egy fiú közeledését,de mégsem szakítja meg vele a kapcsolatot?
Hú, hallod kérdező!
Két extrém esetem is volt a témában!
Az első: visszautasított a lány, de mindenáron a barátom akart lenni. Én elfogadtam, mosolyogva rábólintottam, aztán a következő napon beállítottam hozzá a szennyes alsóneműimmel meg zoknijaimmal, hogy légyszí mosd már ki nekem ezeket! Elvégre barátok volnánk és a barátok segíteni szoktak egymásnak, vagy mi a szösz! ;) Mondanom sem kell, onnantól valahogy már nem akart többé a barátom lenni! XD Erről ennyit!
A második alkalom meg: Amikor ugyancsak visszautasított egy másik lány, de amit az #5-ös is írt, olyan szinten erőszakoskodott, annyira levakarhatatlanul csüngött a nyakamon, hogy de azért legyünk barátok, mert ő igenis szeret, mint barát! Egy idő után már úgy eldurrant a fejem, hogy szemen köptem őt! (erre mondjuk a mai napig nem vagyok büszke, de csak így fogta fel, hogy én meg a barátságára nem tartok igényt, én szó nélkül tovább álltam a visszautasítása után, ő viszont a szép szóból sehogy sem értett.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!