Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Az a lány,aki egy pár éve...

Az a lány,aki egy pár éve rámosolygott Budán egy villamosvezetőre és szivecskét mutatott neki a kezével,azóta sem jelentkezett?

Figyelt kérdés
Pár éve történt itt Budapesten hogy egy villamosvezetönek le kellett szállítani az utasait egyik megállónál.Az egyik utas,egy lány a villamosvezetőre mosolygott és szivecskét formált a kezéből.A villamosvezető ezután kereste a lányt a neten,kérte ha magára ismer jelentkezzen.Utána nem sokkal azt olvastam a lány ezt nem tette meg.Mi lehetett az oka?Barátja volt?Vagy azért nem jelentkezett volna mert feltételezte,hogy egy villamosvezető nincs jól megfizetve,nem jómódú és ezért inkább nem vette föl vele a kapcsolatot?Szerintem pedig a felhívás eljutott a lányhoz.Mi lehetett az oka hogy nem reagált?Vagy később reagált talán?Tud erről valaki valami infót?

2020. okt. 21. 22:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Meg tudnád osztani (link) ahol utánanéztél. Valami rémlik nekem is de tök régen volt. Addig meg nem akarok butaságot irni
2020. okt. 22. 04:39
 12/19 anonim ***** válasza:
De miért mutatott szívet és miért kellett leszállítani az utasokat?
2020. okt. 23. 17:15
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok az a lány. Írj rám privátban. Azóta is csak te jársz a fejemben. 😉
2020. okt. 23. 18:42
 14/19 A kérdező kommentje:
#12 valami műszaki hiba volt,ami miatt nem tudott tovább menni a villamos.A villamosvezető mondott valami szellemeset amin jót derültek az utasok,ezután szállította le őket.A lánynak lehet hogy tetszett a villamosvezető szövege és lehet azért mutatott neki szivet
2020. okt. 23. 20:06
 15/19 anonim ***** válasza:
Jaaaaa, értem.
2020. okt. 23. 20:36
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Meg tudnád osztani azt a linket ahol utánanéztél? Akár privátban is. Hátha tudok segíteni
2020. okt. 23. 21:19
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
2020. okt. 23. 21:21
 18/19 anonim ***** válasza:
60%

ezért nem szabad random idegennel kedvesnek lenni, mert kiderül hogy egy elmebeteg mániás, aki hat év után is azon rugózik, hogy valaki rámosolygott.

BETEG

2020. okt. 27. 20:22
 19/19 anonim ***** válasza:
55%
#18 Attól miért elmebeteg valaki, hogy emlékszik egy kedves gesztusra? A kérdező már leírta, hogy nem ő a villamosvezető, akkor nem értem miért kell így neki esni.
2020. okt. 27. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!