Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Érdemes ráírni egy lányra aki...

Érdemes ráírni egy lányra aki még évekkel ezelőtt közölte hogy nem akar tőlem semmit?

Figyelt kérdés
Kb 5 éve tetszett egy lány.Személyesen ismertük egymást,Facebookon is ismerősök voltunk.Amikor azonban megtudta hogy azért írogatok neki mert tetszik és össze akarok vele jönni közölte hogy ő nem akar tőlem semmit és az ismerősei közül is törölt.Mostanában viszont megint elég sokat gondolok rá és sokat nézem a profilképét is.Arra gondoltam írni kéne neki hátha nincs barátja és hátha máshogy látja a dolgokat mint 5 évvel ezelőtt.Vagy ne tegyem?

2020. okt. 14. 17:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
88%

Ennyi idő alatt alighanem lett valakije.

Ne közelíts hozzá. Hallgass a válaszolók tanácsaira!

2020. okt. 14. 20:07
 12/21 anonim ***** válasza:
89%
Eszedbe ne jusson ráírni! Az mindennek a legalja lenne...
2020. okt. 14. 20:54
 13/21 anonim ***** válasza:
88%

A NEM szónak melyik részét nem sikerült megérteni?

No segítek: "jó lenne megtudni,van e most barátja,az adatlapjából ez nem derül ki"

Ha rád tartozna, tudnád.

Egyszer már megmondta, hogy NEM, ami akkor is NEMet jelent, ha nincs pasija, sőt, ha egyedül maradtok egy lakatlan szigeten, akkor SEM fog összejönni veled (inkább kikezd a pálmafával).

Jelzem görény egy hozzáállás az ilyen. Az is, hogy hátulról jössz, mert annyit nem vagy képes kinyögni, hogy "nagyon tesztel, nincs kedved meginni velem egy kávét?". Az is, hogy miután kimatekozza, hogy érdekből vagy kedves vele, rögtön tisztázza veled, hogy ne számíts semmire (hogy tovább tudj lépni), erre még te vagy a mérges.

Ha ráírsz, akkor házhoz mégy lóf'aszért. Inkább vond le a tanulságokat és lépj tovább.

2020. okt. 14. 20:57
 14/21 Kattoryory ***** válasza:
66%
Még feljelent zaklatásért. Valószínű nagyon vissztaszítónak tart ha törölt.
2020. okt. 17. 13:46
 15/21 anonim válasza:
79%
Ha én lennék az a lány tuti úgy letiltanálak, hogy meg se találnál. Nem véletlenül tiltott. jó lenne megtudni,van e most barátja,az adatlapjából ez nem derül ki nyilván nem akarja hogy ilyen zaklató egyedek kutakodjanak utána..és még ráadásul rá is írjanak mert hát 5 éve még így volt igen de egy nap rád gondoltam..mit teszel ha van már barátja? tovább zaklatod?
2020. okt. 17. 15:40
 16/21 A kérdező kommentje:
#15 nem írtam neki.
2020. okt. 17. 15:50
 17/21 anonim válasza:
85%
nem is fogsz? eldöntötted?
2020. okt. 17. 16:21
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam már így. Évekig nem is gondoltam az illetőre, majd pár napig rápörögtem a témára, hogy "jájjj, csak írni kéne neki....", pedig ő törölt face-en. Hál' istennek, nem tettem. Ha nincs ez a kérdés, eszembe sem jut továbbra sem.

Egyszóval: hagyd! Értelmetlen hülyeség. Valószínűleg már ő is elfelejtette, hogy létezel, és ez maradjon is csak így.

2020. okt. 17. 17:55
 19/21 anonim ***** válasza:
87%
Aztán meséli a barátnőinek hogy egy gyökér lúzer pali nem hagy békén 5 éve már xd írjál legalább lesz egy vicces sztorija
2020. okt. 18. 12:29
 20/21 anonim ***** válasza:
21%
Hülye liba. Ezer értelmesebb, szebb van a világon. Felejtsd el végleg ezt az életlopó tyúkot.
2020. okt. 20. 02:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!