Érdemes ráírni egy lányra aki még évekkel ezelőtt közölte hogy nem akar tőlem semmit?
Ennyi idő alatt alighanem lett valakije.
Ne közelíts hozzá. Hallgass a válaszolók tanácsaira!
A NEM szónak melyik részét nem sikerült megérteni?
No segítek: "jó lenne megtudni,van e most barátja,az adatlapjából ez nem derül ki"
Ha rád tartozna, tudnád.
Egyszer már megmondta, hogy NEM, ami akkor is NEMet jelent, ha nincs pasija, sőt, ha egyedül maradtok egy lakatlan szigeten, akkor SEM fog összejönni veled (inkább kikezd a pálmafával).
Jelzem görény egy hozzáállás az ilyen. Az is, hogy hátulról jössz, mert annyit nem vagy képes kinyögni, hogy "nagyon tesztel, nincs kedved meginni velem egy kávét?". Az is, hogy miután kimatekozza, hogy érdekből vagy kedves vele, rögtön tisztázza veled, hogy ne számíts semmire (hogy tovább tudj lépni), erre még te vagy a mérges.
Ha ráírsz, akkor házhoz mégy lóf'aszért. Inkább vond le a tanulságokat és lépj tovább.
Én is voltam már így. Évekig nem is gondoltam az illetőre, majd pár napig rápörögtem a témára, hogy "jájjj, csak írni kéne neki....", pedig ő törölt face-en. Hál' istennek, nem tettem. Ha nincs ez a kérdés, eszembe sem jut továbbra sem.
Egyszóval: hagyd! Értelmetlen hülyeség. Valószínűleg már ő is elfelejtette, hogy létezel, és ez maradjon is csak így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!