Hogy legyen fullos, bomba plázacica csajom ha gazdag vagyok?
Figyelt kérdés
Szogezzuk is le egybol, hogy ronda vagyok, alacsony, szemuveges, beszedhibas, es meg minden amit el tudtok kepzelni :D viszont van egy csaladi vallalkozasunk, ami nagyon jol megy es kb talicskaval hordom haza a penzt, ami az ilyen csajoknal altalaban mar eleg. A gond, hogy elso ranezesre ezt nem mondjak meg rolam, igy meg eleg nehez egyaltalan barmifele beszelgetest kezdemenyezni mert egybol elhajtanak. Megse mehetek ugy oda, hogy "szia, XY vagyok es gazdag"...hogy menne nekem ez? Tudom, hogy ossze fog jonni csak a megfelelo taktika kell.2020. okt. 2. 13:34
11/19 anonim válasza:
Na, kérdező, kapod már a privát üzenetek százait az itt gyakorizó bomba csajoktól? :D
12/19 anonim válasza:
#11:
Azokat már mind elüldözte a híres "Bombanős" facér. 😄
13/19 anonim válasza:
A leírásod alapján minden adott, ahoz, hogy jól néz ki vagyis a pénz. Mert csúnya ember nincs csak szegény.
Dietetikus, személyiedző(igazából ha jót találsz a dietetikus ki is hagyható).
Abban a boltban, ahol tényleg minőségi drága ruhák vannak az eladó is tud és szokott segíteni, abban, hogy mit hordj, de ha ez nem elég egy stylistot is érdemes fizetni.
Logopedus, lézeres szemetet, fodrász, kozmetikus mind eredményre vezethet.
Ha nagyon gáz a helyzet kisebb plasztikai műtétek, bár ez tényleg már csak a végső esetben.
Nekem az véleményem, hogy ezt egyébként te os tudod, csak az elhatározás hiányzik.
14/19 anonim válasza:
Olyan embert nem lehet - sikeresen - "erőből" keresni, aki őszintén fog szeretni, őszintén fog ragaszkodni hozzád a személyiséged miatt. Nem illetem jelzőkkel azokat a nőket, akiket a pénz, a fény, a csillogás bármilyen szintre képes lealacsonyítani, de ha ezen a vonalon indulsz el, annak - akármennyi pénzed van, - csak vesztese lehetsz hosszútávon. És még valamit ne felejts el kérlek: nincs az a pénz Magyarországon, amit ne lehetne "lenullázni" seperc alatt, - felesleges ebbe lapátolnod a pénz és ÉVEKET BELEÖLNI ebbe! Akkor már inkább próbálj meg keresni egy olyan nőt, aki a gondolkodásmódod, a stílusod, a humorod, a kiállásod miatt kedvel meg, - ráér utólag, amikor komolyodik a helyzet megtudni, hogy valójában milyen lehetőségei lehetnek a későbbiekben!
15/19 anonim válasza:
Elsőkörben egy menő kocsi. Arra tuti felfigyelnek. Vezetni tudsz egyáltalán?
16/19 anonim válasza:
5.nél a pont :D
Tuti kamu kérdés.
17/19 anonim válasza:
Arról viszont kizárólag te hogy nyomi vagy és egyetlen nő aki volt es lesz az életedben a szülőanyukád ...
19/19 anonim válasza:
Vagy megfoghatsz egy kevesbe bombat, aki esetleg nincs megelegedve magaval, aztan ‘kikupalod’😀
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!