Hogyan lehet beletörődni a magányba?
Igazábók nem lehet,én már csak tudom.
Több mint 10 éve vagyok magányos.
Nagyon rossz.
Hogyan lehet beletörődni a társasági életbe?
Na, nekem meg az nem megy. Miért hiszed, hogy az egyedüllét rossz? Én is jártam pszichiáternél, mert utálok emberek között lenni, aztán végül rá kellett jönnöm, hogy nekem ez a komfortzónám. 5 évig egyedülálló voltam, most lett valakim pár hónapja, de nem sokkal jobb. Erről persze nem ő tehet, én vagyok ilyen. De mivel megerőszakolnám magam, ha más lennék, így ezt fogadom el. Ne az legyen a célod, hogy megváltozz, hanem az, hogy a magányban is megtaláld, ami leköt, szórakoztat. Én nem úgy tekintek a többiekre, hogy de jó lenne olyannak lenni, hanem úgy, hogy de jó, hogy nem vagyok olyan (vagyis nem kell olyannak lennem). Akkor küzdj ez ellen, ha hiányzik a társaság, ne akkor, amikor másokat boldogabbnak látsz és irigyled. Ha gyárilag ilyen vagy, akkor vagy nem fogsz tudni megváltozni, vagy megváltozol, de belül erőszaknak fogod érezni. Tapasztalat.
F/28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!