Ha valakinek nincs barátnője,de nap mint nap láthat az utcán szép lányokat,az kárpótolja őt valamennyire?
Ha te vak vagy mondjuk kerekes székes láb nélküli nyomorék akkor vigasztal téged hogy körülötte mindenki egészséges ?
Ha te éhezel örülsz neki hogy Molnár Krisztián úgy 150 kiló ?
Egyébként én nem értem hogy mi a f.....t rugóznak ezen a barátnő nem barátnő témán. Nekem pl az összes munkatársam elvált és vagy szar kapcsolatban van.
Én látva az ő életüket nem irigylem egyiket se. Van 4 gyerekes kolléganő aki a szó legszorosabb értemében idegbeteg örült. A többi meg láncdohányos és vagy gógyiszerfüggő.
Ez az ami olyan nagyon hiányzik neked ? Te is nyugtatón akarsz élni meg antidepresszánsokon ? Az kell hogy ne legyen nyugodt magánéleted, hogy valaki folyton beleszóljon hogy mit miért csinálsz mire költesz mennyi pénzt és azt miért ? Mindenre mindig magyarázkodni akarsz ?
Ez kell neked ? Ez hiányzik ?
Mit gondolsz én mér építettem le minden párkapcsolati próbálkozót.
Mert láttam hogy
ezeknek az embereknek az élete maga a pokol, nincs se szabadidejük se magánéletük se privát szférájuk, se pénzük.
Sugároznak a boldogságtól mint a Csernobili büdös bogár. Az általános állapotuk is átlag pont olyan.
Ezeket irigyled te annyira ?
31 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!