Belelehet halni a magányba?
Figyelt kérdés
2020. aug. 22. 15:03
21/26 anonim válasza:
Belehalni nem tudom bele lehet e, de belebetegedni biztosan.
22/26 anonim válasza:
Nem, de a közérzedeted alaposan elronthatja, ha nem tanulod meg megfelelően kezelni. Szerintem érdemes lenne szakemberhez fordulnod.
23/26 anonim válasza:
Akik már éltek hosszú párkapcsolatban, és egyedül maradnak, előfordul, hogy megbetegszenek, és idővel meghalnak.
24/26 anonim válasza:
pedig bele lehet halni. Nem hiába hívják a kortizolt halálhormonnak is. A tartós stressz nagyon megviseli az embert.
25/26 anonim válasza:
Az ember alapjában véve társas lény. A magány nem csak pszichikailag, hanem testileg is megviselő hosszú távon. Az biztos, hogy az egészség rovására megy.
26/26 Csakegysajt95 válasza:
Hát, figyu..nekem egyetlen jó barátom van, akivel szerencsére szomszédok is vagyunk, de ennyi. 25 éves leszek, más nincs. Néha nagyon magányosnak érzem magam. Ha valaki barátok mellett is magányosnak érzi magát, akkor vagy a társasággal van gond, vagy te látsz bele hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!