Szoktátok olyan egyedül érezni magatokat, mint a saját kisujjatok?
11#
Mivel két kezed van ezért két kisujjad van,nyilván való hogy nem érzi egyedül magát hiszen ott vannak egymásnak.
Ákosnak van valami olyan száma,hogy "sok ember közt vagy a leginkább egyedül",
Szal pl ha a családod ottvan, és nem jó velük a kapcsolatod; akkor pl mégjobban érződik, hogy egyedül vagy; akkor mégjobban el tudhat önteni valakit a magány. Ez jutott eszembe a kérdésről, tehát,hogy ez is létezik. Hogy akkor így mégjobban érzékelteti(k), kiérződik, hogy magányos, ha olyan emberek veszik körül, akivel nem jó; akivel nem érzi jól magát; vagy simáncsak mégjobban kijön az elhagyatottság-érzet, ha mondjuk nem rossz a kapcsolat, csak mondjuk nem érzi, hogy pl törődnének vele; vagy hogy érdekelné őket, hog ymi van vele; stb.
Egyébként ajánlanék mindenkinek, na szóval, van olyan, több szám is van ilyen, ha jól tudom, én azt a Lelki elsősegély nevű vonalat ismerem, ingyenesen hívható, 0-24-ben; tehát ott hogyha valaki nagyon szét van esve , akkor mindig tök aranyos ember veszi föl a telefont, akivel lehet jót beszélgetni.
Kisujjam nincs egyedül, van mellette négy ujj is.
Pár hete lakom egyedül, az elején éreztem, hogy egyedül vagyok, mert minden barátom dolgozik, és most már a párom is, én meg jelenleg munkanélküli vagyok. :/ De elkezdtem zenét és nyelvet tanulni, meg főzök, sütök, az álláskeresés mellett, szóval nem igazán érzem magamat egyedül. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!