Mikor jött el az a pillanat az életetekben, amikor azt mondtátok, hogy elég, változtatok bármi áron?
Mi volt a problémátok? Hogy sikerült kilábálni belőle? Segített valaki?
Mennyire volt nehéz, főleg az első időszak? Nyúltál valami segítség után(drog/nyugtatók/altatók/ túlzásba vitt evés/sport)?
Mi változott azóta az életetekben?
Azt hiszem ma.
Elkezdem alkalmazni az agykontrollt, mert korábban is segített.
Az okot nem írom le.
Volt, hogy elmentem egy képzésre, ott ment a szöveg, hogy így-úgy-amúgy lesz változás.
Azóta is minden ugyanúgy történik körülöttem.
Szerintem nem voltal sehol sem.
Mert akkor tudnád mit kell csinálni, hogy változzon az életed.
Miután a most már exem egyik napról a másikra bejelentette, hogy ott hagy, új nője van, ráadásul már egy fél évvel azelőtt is megcsalt, és hazudott, hogy a haverjával van. Jelzem semmi az ég világon nem utalt erre, előző nap még szerelmet vallott, karácsonyra különleges ajándékot választott nekem, az előtte lévő 2. évfordulónkra szintén készült...
Azután jött be a karantén is, egyik családtagunk is elhunyt...
Akkor kicsit úgy éreztem, mintha rendesen kihúzták volna alólam a padlót. Ami nekem segített az az volt, hogy kibeszélhettem magam bárkivel, a barátok, akikkel az elején még egy csomó programot be tudtam izzítani, zenét hallgattam, eljártam sportolni. Mikor bejött a karantén, akkor pedig mindent kiírtam magamból, a zenéket továbbra is bőszen nyomattam (Pink, Pink, Pink 0-24 nekem az ő zenéje segített "tökösnek" maradni), többet kezdtem el dolgozni itthon, kint, a kedvencekkel. Semmihez sem nyúltam a felsoroltakból, a sportot pedig nem vittem túlzásba. Még jobban oda kezdtem figyelni a külsőmre -félreértés ne essék előtte is rendben voltam, csak többet költhettem, hiszen pl a születésnapi ajándékának az árát is magamra költhettem, így új termékeket kipróbálva. Kísérletezgettem a hajammal is szabadon, amit addig nem nagyon preferáltak nekem.
A halálesetet követően pedig először lelkileg ott is a padlóra kerültem, de talán ez volt az, ami miatt fel tudtam állítani egy új értékrendet, gondolkodás módot. Itt is rengeteget segítettek a barátaim, a családom. Anyukámmal ilyenkor volt szerencsém rengeteget beszélgetni, az elveszített szerettünkről is, aztán tovább lendültem.
Rengeteg erős ember van a környezetemben, akiknek a történeteiből erőt meríthettem szerencsére. Egy dolog mindig ott volt az eszemben, az volt a mantrám, mondhatni: "Állj fel és menj tovább."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!