Férfiak tapasztalatszerű véleménye szerint! ez a Tinder mennyire eredményes alkalmazás a társkeresés terén?
Barátaim azt mondják, írtak nekik hölgyek, de Pestiek inkább, azoknak nem írtak vissza. Fejér megye, Dunaújváros környékére értendően is felvetülő kérdés. Meg hát ezek az egy éjszakás kalandok szerintem humbukk információk.
Üdv: 29/F
#30 köszi!
Annyit még hozzátennék kérdező, hogy eleve rosszul állsz hozzá, ha a boldogságodat egy másik személy meglététől teszed függővé. De ez elég nagy téma, szerintem nem a randizás a te legnagyobb gondod.
Mindenesetre szívesen segítek. Ha akarod írj privátban, akár a profilodat is átnézhetem kezdésnek - hogy milyen fotókat használsz, mit írsz magadról. Már ez is sokat számít.
27/29es.
30#
Ezt nagyon benézted!
"A kitett fotókból, a fogalmazásból azonnal kiderül, ki az ostoba, primitív töltelék-anyag, ki az aranyásó, ki a pánik-társkereső, ki a kamu, és ki az izgalmas egyéniség."
2 hónapja tinderen ezzel szivtam meg.28 éves,szolid, teljesen egyszerű, smink nélküli lány...aha, 2.talin már hívott fel magához, felmentem nem dugtam meg, már aznap este puffogott hogy neki igazi férfi kell....egy kis ribi volt.
Szóval ezt nem tudod kiszűrni.
Szerintem senki nem állította, hogy 100%-osan ki lehet szűrni, hogy ki mit akar és sosem érhetnek meglepetések, de hogy nagyrészt működnek a megérzések és vannak trendek. De nyilván minden dolog árnyalt.
És attól még, hogy szexelni akart, még nem ribi. Ez miért csak férfiaknál fér bele, ha kalandozni akarnak? Nem értem ezt a ketttős mércét, sem a kategorikus gondolkodást...
Rendben kalandozzon, de akkor ne adja elő hogy szende ártatlan.
Tudod kinek kellene ilyen mindenkivel összefekvős picsa.
Örültem is neki hogy leléptetett.
Miből gondolod, hogy mindenkivel összefekszik? Nem lehet, hogy te jöttél be neki nagyon? Miért is gáz a 2. randin szexelni, ha az mindkét félnek jólesik?
Néha tényleg úgy érzi magát itt az ember a kommentek között, mintha az 50-es években ragadt volna. Ráadásul semmi sem jó, mert ha lepattint, akkor az a baj, ha meg szexelne veled, akkor meg könnyűvérű.
Én őszintén nem csodálkozom, hogy sok nő azzal jön, hogy a magyar férfiak többnyire balf*szok. Az itteni válaszok, ha kicsit is reprezentálják a társadalmat, akkor sajnos alátámasztott ez az állítás. Ennyi maradi, kisebbségi komplexusos, mások felett ítélkező ember egymás hátán... elkeserítő. De nem baj, veregessétek csak egymás vállát, hogy ti mindent jól csináltok, csak a világ szúrt ki veletek.
Előző! Neked meg elég nagy arcod van nem gondolod?
Pedig a túloldalon is vannak ám gondok elhiheted...50-50%.
"Ennyi maradi, kisebbségi komplexusos, mások felett ítélkező ember egymás hátán... elkeserítő"
Amúgy te pont egy csinálod, de ne zavarjon.:)))
A 34# meg ha nem akkor nem.
Igaza volt, nekem sem lenne már érdekes egy nő, ha már az elején odadobja magát.
Itt volt olyan lány, hülyültünk , cseteltünk, aztán mondom tali előtt küldök neki képet.Erre megfutamodott, hogy túl jóképű vagyok és tuti van feleségem.Ha gondolod átküldöm szívesen a traccspartinkat.
Szóval nem kell előadni hogy minden pasi idióta itt, mondom:fifty-fifty!
Nem mondom, hogy minden nő rendben van. Igen vannak olyanok, akik hisztisek, manipulatívak, követelőznek, 40 évesen is kislányként viselkednek. De mivel én nőkkel randiztam, nem férfiakkal, és nekem jó a tapasztalatom többnyire, ezért erről tudok nyilatkozni.
A személyes statisztikám, hogy a nők akikkel én találkoztam, a 80%-uk teljesen rendben volt. Ehhez képest, akikkel ők randiztak, nagyjából fordított arányról számolnak be. Akkor hogy van ez pontosan?
Nyilván erre nincsenek reprezentatív felmérések, de azt biztosan meg lehetne nézni - akinek sok szabadideje van - hogy a nyavajgó kérdések és kommentek hány százaléka férfi itt.
Nem állítom, hogy könnyű - sok szempontból nekem sem tetszik, hogy merra tartanak a dolgok... hogy ki legyünk herélve, hogy elveszik a kezdeményezés lehetőségét, hogy az incselkedő, játékos udvarlásra is rásütik, hogy szexuális zaklatás. Ez nincs rendben. De az sem oké, ha valaki nem érzi a valós zaklatás, a görcsösség és az udvarlás közti különbségeket.
Fontosak a férfi-női szerepek (egymás mellett, nem alá és fölé rendelt viszonyban!!!), és bár tény hogy sok szempontból egyre nehezebb, de szerintem igenis meg kell maradni férfinak. A hiszti és a másokra mutogatás nem férfias. Aki így viselkedik, csak ráerősít ezekre a folyamatokra.
Az hogy neked nyavajogtak, a másik felet is meg kell hallgatni.
Sok pasinak nem tetszik hogy a nők mostanában megerősödtek, gondolom ez csípi a szemüket.
Az biztos hogy a párkapcsolathoz is egy nagy adag szerencse kell, mint bármi máshoz az életben.
A nők nem megerősödtek, hanem elkorcsosultak.
Ez a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!