Letezik olyan ember akinek egyszeruen nem valo a parkapcsolat?
Irtozom a parkapcsolatoktol volt reszem benne de nem jott be en szakitottam
Nem akarok soha tobbet parkapcsolatot
Van olyan ember aki meg igy gondolja? Ez normalis? Lehet igy is boldog valaki?
Hány éves vagy? 15, 21?
Nézzétek meg az Into the Wild-ot
Még az a gyerek is rájön, aki elment a p_csába a vadonba, túltett bármelykőtökön, hogy happyness is only real, when shared.
Ha mindenkivel rossz a tapasztalatotok, felmerülhet esetleg az az enyhe kis gyanú, hogy lehet, nem az egész világgal, mindenkivel van a baj, hanem önmagunkkal....hm?
11es,nem ismersz engem (halistennek) nemsokara 18 leszek de szerintem ez nem szamit
Nem egy film miatt fogok megvaltozni (ha egy film az amit irtal nem tudom nem ismerem)
Es rengetegszer gondoltam arra hogy velem van a baj es nem a masokkal, de rajottem hogy ez nem igaz
Igen utolso en erre rajottem viszonylag hamar szerintem
Es tenyleg oszinten azt gondolom,hogy mindenki jobban jar ha nem vallalok se gyereket se parkapcsolatot.
Koszonom a valaszaitokat
Azért kérdeztem hogy 15 vagy 21, mert kihallatszott hogy még nagyon friss lehetsz. Sokat fogsz még változni. Nyugodtan csináld a dolgod, semmi közöm hozzád, leszarom, hogy mit gondolsz rólam.
Csak nehogy azt hidd, hogy a mostani önmagad vegleges.
A fiatalok semmit sem utálnak jobban, mint amikor az öregek megmondják a tutit. Szóval hegyibeszéd helyett csak mosolygok rajtad. Nem vagyok nagyon öreg csak 30, és képzeld én is voltan tizenéves rebellis öngyilkossággal kísérletező problémás gyerek. Úgy vagy jól, ahogy vagy, éld az életed.
Eees tessek :) tok idegenek megint jobban tudjak hogy hogy fogom elni az eletem
Mosolyogj csak rajtam en is mosolygok rajtad :)
Es nem elastam magam
Nem arrol szolt a kerdest hogy meg fogok e valtozni vagy hogy vad idegenek jobban tudjak a sajat dolgaimat
Hanem arrol hogy vannak e meg ilyen emberek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!