Hogyan lesz valakiből lúzer?Mi kell hozzá,hogy valaki lúzer legyen?
Figyelt kérdés
Sokszor találkoztam már ezzel a szóval.De hogyan lesz valakiből lúzer?Mit kell tenni,vagy mit nem kell tenni ahhoz hogy valaki lúzer legyen? Egyáltalán kire mondják hogy lúzer?2020. júl. 2. 20:52
11/13 anonim válasza:
A tökfőzelék az elég? Beraktam a húst, kenyért tettem bele egyiket...
12/13 anonim válasza:
aha az jó lesz meg mellé még egy félmilliós ájfon hitelre minimálbérből
13/13 anonim válasza:
Két szót beírni a google-be és lenyomni az entert nagyon nehéz ahogy nézem, megkíméllek a küzdelemtől ezt dobta a google a "lúzer jelentése" keresésre, első link, itt a "lúzer" fogalma a wiki szerint : "A lúzer önmegvalósításra, sikerek elérésére lényegileg alkalmatlan, reménytelen életű, kilátástalan jövőjű személy. Amerikai, hacker eredetű, súlyosan pejoratív szleng kifejezés. Tükörfordított jelentése: „vesztes”."
Ha az én véleményem érdekel, szerintem az a "lúzer" aki azért sikertelen mert ahelyett hogy megpróbálná rendbe hozni az életét csak siránkozik hogy neki milyen rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!