Hogyan lehet elfogadni hogy hidegen hagyom a nőket?Hogy nem érdeklem őket?
Istenem, de utálom azokat a férfiakat, akik úgy megbámulnak, mintha életükben nem láttak volna még nőt. Gyerekként nem tanították meg neked, hogy másokat bámulni illetlen dolog?
Ha látok egy jóképű férfit, akkor egy nagyon rövid pillantást vetek rá, és eldöntöm magamban, hogy hű, jól néz ki és ennyi. Nem kezdem el egy tehén nagyra tárt szemeivel bámulni.
Eleve nem szoktam másokat nézni, ha egyedül utazom, mert van fontosabb és jobb elfoglaltságom. Olvasok, filmet nézek, tanulok, írogatok a barátaimmal, stb. A szemkontaktust pedig kifejezetten kerülöm, nehogy valaki többet lásson bele, mint amennyit én szántam.
Azért nem néznek téged, mert nem érdekled őket. Miért érdekelné őket egy ismeretlen? Az is lehet, hogy néznek, csak nem olyan borzasztó feltűnően, mint te.
Munkahely keresésnél nyilván nehezebb annak, aki kevesebbet tud mutatni. Nem tudom, milyen tapasztalatokkal és képesítésekkel rendelkezel, de engem az első helyre visszahívtak, mert voltak nyelvvizsgáim, jogosítványom, stb.
Mondjuk nem tudom a párkeresés és a munkahely keresés között te hogy vontál párkapcsolatot, mert amikor összejöttem a barátommal, nem volt munkahelyem, amikor pedig állásinterjúra mentem, nem kérdeztek a magánéletemről.
Nem várni kéne, hanem tenni a sikerért. Fejlődni, nem egy helyben totyogni. Aki sikeres bármiben, az tett érte.
Ha a külsőddel próbálod eladni magad, akkor természetes, hogy mást vesznek fel. Olyat, aki emberileg és szakmailag tud többet nyújtani, és nem egy elegáns öltözet az összes, amit nyújtani tud.
Jó hogy össze mostad az állás keresést meg a csajozást. Mert abban egyeznek, hogy alapvetően mindkettőhöz kell a szimpátia.
Azt tegyük hozzá, álláskeresésnél alapvetően nem a külsőddel, hanem stílusoddal és szakmai tudásoddal adod el magad. Nyilván ha egy megkeseredett, idegesítő semmirekellő vagy az nem fogja megkönnyíteni a helyzetedet.
Amikor állásinterjúra mész, akkor a tudásod érdekli őket elsősorban. Milyen végzettséged van? Hol szereztél tapasztalatot? Jogosítványod van? Nyelvvizsgád van? Hoztál ajánlást?
A nők első benyomása rólad, hogy megbámulod őket, mint valami ökör. Ki akarná az ilyet megismerni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!