Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha lenne valakim és leírnám,...

Ha lenne valakim és leírnám, hogy kicsim hiányzol, akkor mivan?

Figyelt kérdés
Hagyjuk már! A pénz világában ezt sem lehet. Azt találják vonzónak , ami elérhetetlen. Elég nagy baj, hogy az embernek nem lehetnek se testi vágyai, se érzelmei. Dolgozni, tanulni, sportolni kell és elhatárolódni. Az abszolút értelem adja a teljes világlátást és azt hogy állj! Ez már nem az a rendszer, ami régen volt.

#őszinteség, érzelem, csapda
2020. jún. 6. 23:41
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Ilyen nevetséges sértegetőzéssel próbálkozni egy felnőtt embernek, szó szerint nagyon gáz! Tudom, hogy sokaknak fájdalmas az igazság, egyszerűbb szemet hunyni a dolgok felett és felületeskedni, mint elismerni a keserű valóságot. De akkor is ez van. A pénz nagy úr.
2020. jún. 8. 13:10
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Ó, b+, te a bombanős vagy...
2020. jún. 8. 13:14
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Hmm... Érdekes amit mondasz. Én kifejezetten szegény voltam amikor összejöttem a párommal. Konkrétan volt hogy nem tudtam miből veszek ételt. Mégis velem maradt, pedig jó pár gazdag férfi próbálkozott nála.
2020. jún. 8. 13:14
 14/28 A kérdező kommentje:

Te ezt állítod. És persze,. ha igaz is, az egy 1 fő hölgy az összes közül.

Magyarországon nem egy nő van, hanem millió. És nem a te személyes 1 fokú tapasztalatodtól, vagy vélelmedtől függ az új rendszer, ami a az anyagi különbségeken alapul , már nem csak a gazdaságban, ami értelemszerűen erről szól, hanem azoknál, akik embernek születtek és elméletileg érzelem lakozik bennük. (nők)

2020. jún. 8. 13:20
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
#14 Előző válaszoda alapján, ha az ő esete egy a millióból, akkor a tied is. Akkor hova általánosítasz? Inkább menj el dolgozni több legyen a fizud megvehesd a hőn áhított nőket.
2020. jún. 8. 13:39
 16/28 anonim ***** válasza:
Próbáld ki és megtudod. Egy normális lány ötülne neki. Nem nkrmalkssal meg úgysem akarsz lenni szerintem.
2020. jún. 8. 14:09
 17/28 A kérdező kommentje:

14: Az enyém nem! Szerintem rosszul próbálod kivédeni az igazadat.

Amit ő közölt, az egy eset. Mögöttem pedig már finoman fogalmazva több éves tapasztalat lapul.

16: De akarok, csak tudod, ne úgy legyen egy nő normális, hogy kénytelen az lenni, mert úgy néz ki, hogy nem kelendő és csupán ezért nem beképzelt.

Mert aki most nem beképzelt és visszavett az arcából, az 99 százalékban annak köszönhető, hogy kénytelen volt, fordított esetben nem lenne ilyen.

Vagyis ez sem tiszta dolog. Kényszerű világ. Itt arról van szó, hogy azoknak a nőknek is normálisnak kellene lenni, akik jól néznek ki.

Hiszen ők is emberek és a társadalom részei.

Itt jön képbe a jelenlegi rendszer.....

2020. jún. 8. 14:45
 18/28 anonim ***** válasza:
92%
Ki mondta, hogy felnőtt vagyok, prolikám? Ez nem a valóság, csak a te idióta agyad szüleménye, de felőlem nyugodtan pontozd le ezt is, mert fáj az igazság.
2020. jún. 8. 18:09
 19/28 A kérdező kommentje:

Ha nem vagy felnőtt, akkor miért szólsz bele a felnőttek dolgába:)?

Ez bizony a valóság, amikor a kövér tokabajnok férfi keres 750-800 ezret és olyan nője van, hogy mindenki csurgatja utána nyálát az utcán, addig a többség mehet dolgozni és jó ha a strandon lát nyáron egy ilyen nőt,

de nem az arca előtt közvetlen közelről és nem is az ágyában.

Elméletileg ez a negyedik világ! Már volt három előző civilizáció, ami véget ért és újraindult minden, eddig fejlettebbek voltak.

Az, hogy vannak különböző gondok a világba:

Pl: Instabil jogszabályok, betegségek, váratlan természeti katasztrófák, az egy dolog.

De ha már eljutunk arra a szintre, (mert ez csak rosszabb lesz, amit én írtam, az még így is a finomított verzió), hogy már tarthatatlan állapotok lesznek, mert a tárgyilagos gazdasági különbségek mellett, még emberi szintű boldogtalanságok is tetőfokára lépnek, akkor megborul az egyensúly végleg és irreálisan. Gondolom azt már nem is kell leírnom, hogy felülről mi következik.

2020. jún. 8. 18:59
 20/28 anonim ***** válasza:
88%
A te boldogtalanságod és irigységed senkit nem érdekel. Téged miért érdekel más magánélete?
2020. jún. 8. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!