Be fogok így gyogyózni itthon. Mit tudok csinálni a jelen körülményekben, hogy ezt elkerüljem?
Neked aztán érdemes segíteni mindenkit csak lepontozol. Azt írod nem csknalsz semmit csak eszel meg alszol meg netezel és hízol meg szőrös vagy és ki sem mész a házból. Ettől én is begyogyóznék. Mimdrn amitnfeloroltak neked az derogál. Pedig ha rendbetenned magad és sézalnal vagy futnál neha egyet sokkal jobh kedved lenne. De ez nem jó valamiért. Azt írod 2 órás körzetedben egy termetett lélek nincs akivel szóba tudnál állni. Valamiért a családod is üvölt veled, kimozdulni lehetetlenség onnan. Akkor mond meg mit vársz tőlünk? Varazsoljunk az ajtód elé 10 db korodbeli lányt meg fiút programtervekkel? Ajanlom olvasd el az egyszemélyes sziget c.könyvet Tom Neale től. Egy lakatlan szigeten töltött 6 év valós története. Ő nem unatkozott és kinlódott egy percig sem pedig ott telefon meg internet sem volt.
Persze most jön az a kifogás hogy nem tudod megszerezni. Ha privátban elküldöd az emailed átküldöm epubban a könyvet.
Egyebkent templom minden faluban van. Jobb híjjan oda is eljárhatsz éa megkérdezheted a papot tudnal e segíteni. Szerintem örülni fog. Nem baj ha nem vagy hívő. A fiatalaoknak mindig örülnek és szoktak lenni közösségi programok is a legtöbb helyen. Hajrá!
Szoktam társkereső és hasonló appokat használni, időtöltésnek néha jó, de ennyi. Az egyetemen nem lehet bent maradni a kollégiumban a nyárra (csak mindenféle igazolásokkal pl. tudományos tevékenység), pláne most a vírus miatt. Nem is azt írtam, hogy az lenne a legközelebbi város. Az a legközelebbi város, ahol van is valami. Közelebb csak kisvárosok vannak, ahol ugyanúgy nincsen lehetőség. A szüleimet is kérdeztem, de nekik sem volt semmi ötletük és egyikük sem olyan helyen dolgozik, ahová felvennének diákokat. Testvérem van, de már nem velünk él, saját családja van.
Gondolom nem fogod elhinni ezt sem, de templomunk nincsen. A környező városokban van, de nem vagyok vallásos és egyáltalán semmi közöm nincsen semmihez, nem érzem jól magam hívők között (katolikus iskolába is jártam, gyűlöltem).
Igen,a kérdező csak a kifogásokat keresi,kár erőlködnünk.
Nem értem,miért lettem ennyire lepontozva.
Nyilván oka van,hogy az ismerőseid így elmaradnak mellőled.
Ha nem unatkozol akkor mi a problémád? Mitől bőgsz folyton? Komolyan nem értem?
Képzeld nem a szüleimmel mentem sóskát szedni meg sehova mert a szüleimnek nem kellettem és a nagyszüleim neveltek akik nem tudtak szaladgálni egy gyerekkel mert öregek voltak hozzá a mamám még szívbeteg is. Feltaláltam magam. Talán itt az ideje megismerni a testvéredet nem gondolod? Beutazhatnál a 2 óranyira lévő városba is ahol "van valami" nem ráérsz? Talán sétálj be a diákirodába hátha ajanlanak valami munkát. Megkerdezheted az egyetemen is nincs e valami kutatás amibe becsatlakozhatsz. Lassab indulnak a nyári gyerektáborok nézz utána hátha keresnek segítőt. Vagy elmehetsz valami alkotó taborba is. Az sem kizárt hogy júliusban már nyelvi tabor is indulhat. Nem lehet tudni. De felőlem sajnalhatod magad egész nyáron. Más hálás lenne hogy pihemhet 3 hónapot és meg a koronavírus fertőzesnek sincs kitéve egy faluban. Jó levegő, csend, nyugalom de rossz. Ha meg hozuá mersz szólni másokhoz akkor miért nem teszed és hívsz el valami lrovramra másokat. Ha mindenki nemet mond akkor azert elgondolkoznék miért lehet ez. A neten való pötyögés valóban nem túl izgi egesz nyaron de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!