Be fogok így gyogyózni itthon. Mit tudok csinálni a jelen körülményekben, hogy ezt elkerüljem?
Tavaly nyári egyetemen voltam külföldön, előtte pedig gimiben nyelvtanfolyamokra jártam nyaranta. Most egyikre sincsen lehetőségem, szóval ezek kilőve.
Tudnék videochatelni párral, de nem akarnak. Ők még nem is végeztek a vizsgáikkal sem, de igazából soha nem is mutattak rá nagy hajlandóságot. Messengeren kb. minden nap írunk valamit egymásnak, de nem beszélgetünk normálisan, nem találkozunk és videochatelni sem akart egyikük sem.
Nehezen hiszem el hogy abban a faluban te vagy egyetlen fiatal
Mi lenne ha bekopognál egy korodbelihez és elhívnad valahova.
Irtam hogy keress rá a wwoof re a neten. Megtetted? Szallás kaja ingyen. Magyarországon is vannak helyek nem kell külföldre menni. Millió csoport van facebookon csak ki kéne valasztanod az érdeklődesednek megfelelőt. Gondolom azért gyerekek laknak a faluban
Mi lenne ha megkerdeznéd a szüleiket nem kell egy vigyazni rajuk mert unatkozol. Gyerekekkel jó lel lehet játszani. Nem ismersz senkit. Képzeld én is így születtem. Meg kell szólítani masokat mert senki nem fog becsengetni az ajtón, hogy "kovacséknak" van lányuk? Szepen moss hajat, szőrtelenits és holnap indulj el. Mi a legközelebbi város és hany perc oda utazni?
Már megkérdeztem őket és nincsen kedvük semmihez, se normálisan beszélgetni, se videochatelni, se találkozni nem akarnak. Igazából sosem akartak csinálni semmit, hiába dobtam fel ötleteket nekik, mindig max. a neten beszélgettünk, az egyetemen vagy valakinél találkozunk pár órát és ennyi.
Gyerekek vannak a faluban, viszont nekem semmi tapasztalatom nincsen gyerekekkel, sosem voltam még kettesben egy gyerekkel sem, de a családban és úgy egyáltalán a környezetemben nincsenek gyerekek. Nem értek hozzájuk. A legközelebbi város, ahol ténylegesen van is valami 1 óra vonattal (+ kb. 1 óra helyi közlekedés ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!