Nem maradt senkim az életben, nem látom értelmét hogy éljek?nincs kiút ebből?
Nyiss a világ felé. Bármivel, ami újdonságot hoz.
Én se a központban èlek ès ha jobban belegondolok nekem sincs tùl sok màs ember a csalàdon meg a legjobb baràtokon kívül. De! mondjuk nekem szar emberek nem is kellenek, inkàbb leszek kevesebb emberrel körbevève, mint felszínes bandàkkal. Keress hobbit, menj el edzeni vagy iratkozz be valami tanfolyamra munka mellett. Dolgozni sajnos kell, ha nem tetszik a mostani kezdj el keresni màst. Ha nagyon nem bírod a mostani jelen àllapotot, akkor ideje nagyot lèpni. Budapest, ùj munkahely, ùj èlet. Amùgy is felnőtt vagy, lassan ideje lenne elszakadni otthonról. Senki nem fogja megoldani helyetted a saját életedet. Ha úgy érzed nincs most értelme, akkor ideje keresni egyet. Pont ez a szép az egészben, azt csinálsz amit csak akarsz (józan ész határain belül persze). Kezdj el tervezgetni.
Meditálj, nézz, figyelj befelé, nyiss új minőséget a tudatodban!
Ha figyelmesen megnézed ezt a videót, akkor rájössz, mire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!