Másképp halljátok magatokat felvételen, mint valóságban? Melyik hasonlíthat jobban ahhoz, amit mások hallanak?
Teljesen másképp hangzik videón, hangfelvételen a hangom, mint ahogy hallom magam. Más is van így vele?
Vajon melyik áll közelebb ahhoz, amit mások hallanak?
A barataim hangja más felvételen mint ahogy elöben hallom.
Felvételen mindig magasabb valahogy
Azt hallják mások, amit te felvételről halassz vissza. A saját hangod azért hallod másképp, mert nem csak kívülről, hanem a fülkürtön keresztül is hallod amit mondasz. Vagy pl. akkor is egészen máshogy hallod a hangod, ha bedugod a füled, és akkor csak belülről hallod magad.
Nekem is nagyon furcsa egyébként visszahallani magamat, de mások nyilván ezt szokták meg.
Én utálom vissza hallani a hangom, ahhoz képest, hogy lány vagyok, a felvételes hangom eléggé fiús(konkrétan egy kis kövér fiú hangjára hasonlít), emiatt el is megy a kedvem a beszélgetéstől😔
Mindenki más hangja ugyan olyan élőben, mint a felvételé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!