Mi enyhít a szeretethiányon és magányon?
iszonyat mód hiányzik a törődés és az érintés, ölelés, stb.
viszont nincs lehetőségem kapcsolatra most és nem is állok jelenleg készen egy újra egyéb lelki okok miatt, tehát a legegyszerűbb megoldás most nem jönne be.
köszönöm ha ajánlotok valamit ami hasznomra lehetne, és kevésbé emésztene fel a magány:)
En ugy jöttem ki az ilyesmiböl, elöre szolok lehet totàl hülyén hangzik, lehet tenyleg csak a szeretethiànyosok értik meg, hogy probàltam a fokuszom arra helyezni ami emberi ölelésen stb-n kivül szép az életben es spontàn kapom.
Elkezdtem örülni a napsütésnek, ahogy "simogatja az arcom", vagy amikor kiültem az erkelyre hogy a szèl/egy fuvallat körbejàrta a derekam mintha "àtölelne", az esö utàni illatnak a szabadban, es egy kabalàval kezdtem aludni.
Aztàn jött egy olyan pont a semmiböl, hogy bakker, nekem nincs szüksegem a nyuszira, nézek vmi jo filmet, vagy tanulok vmit es ugy aludtam el. Onnanstol valahogy minden visszatért a normàlisba, es màr nem szipogok:)
Nekem is jól jönnek ezek a tanácsok,szóval köszönöm és bocsi az offért.
Én ezt a dolgot jelenleg úgy oldom meg hogy szerelmes vagy vígjátékokat szoktam nézni igaz ez lehet hogy hülyeség,ezen kívül keresem a hobbimat most például egyre többet sétálok kint így szerintem kirándulást is fogok csinálni múltkor 15 km gyalog meg volt és nem vitt el a maci sem. 🤔
Akár futni is lehetne de ahhoz már nagyobb akaraterőre volna szükségem.
Biciklizés sem egy rossz dolog,így most csak kölcsön kérem a tesómtól azt hiszem ő most jelenleg úgy sem használja, aztán ha újra megtetszik veszek egyet én is.
Ezen kívül még talán meg próbálok még azzal az egy emberre beszélgetni akit én úgy mond a barátomnak hiszek vagy mondhatjuk úgy is hogy csak játszótárs vagy nem is tudom? 🙄 pontosan ki is ő?
De már régről ismerem igaz mióta az ország másik felére jár egyetemre így ritkán találkozunk,de rendes ember és néha jó vele kikapcsolódni,nem tudom hogy neked van e ilyen ismerősöd? De néha jól tud esni az ember társasága,beszélgetni, viccelődni,kicsit szórakozni ezen meg azon a dolgon.
Kitartást.
Egyébként ha megkérdezhetem hány éves vagy és milyen korú?
Ez csupán azért érdekel mert szerintem minden korban van ilyen ember aki ugyan így érez mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!