Szerintetek ez depresszió?
Teljesen átérzem amit írtál annyi különbséggel, hogy én szeretek is egyedül lenni. :D
Barátok nem is kellenek én azt mondom hisz egyedül jobban tudsz magadra figyelni és arra mit érsz el. Persze nem árt ha legalább egy van akivel néha beszélsz.
A személyiséged akkor fog változni ha munkahelyed lesz és egyre több emberrel kell találkoznod és lassan megszokod őket, ez velem is így volt.
Amin muszáj változtatnod az az, hogy a külsődet elfogad. Ha bármi nem tetszik rajta akkor tegyél érte, hogy jobb legyen. Amúgy szerintem az hiányzik neked, hogy egy fiú elkezdjen udvarolni és akkor biztos másképpen tekintenél magadra ;)
21/F Ha van egyéb kérdésed nyugodtan kérdez priviben hátha tudok segíteni is.
U.i.: nem vagyok perverz! xD
Szia:)
Nálam is nagyvonalakban ez a helyzet...
Nekem is kínzás ha nagy társaságban kell lenni,azt várom,hogy minél előbb elszabaduljak,csak kisebb társaságokban érzem jól magam,1-2 emberrel...nagyon sokszor szorongok... úgy érzem ez a dolog nem hagy élni,nem tudom élvezni az életet...én is szintén kiváncsi lennék mit lehet ez ellen tenni...sajnos tanácsot adni nem tudok de ha esetleg segitene,hogy beszélsz róla,írj nyugodtan:)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!