Online hogyan lehet ismerkedni?
Lényeg a lényeg, hogy online szeretnék ismerkedni, viszont eddig sosem sikerült hosszabbtávú beszélgetést, ismeretséget kialakítanom. Legtöbbször már 1 nap után eltűnt a beszélgetőpartner, néha-néha pár napig tartott a dolog de aztán szintén ellaposodott a beszélgetés és nulla érdeklődést mutattak felém. Ennyire unalmas lennék? 🙃 Vagy a másik véglett amikor az illető csak is arról a bizonyos róla tudott beszélni, arra pedig én nem voltam kíváncsi, hiszen caak barátkozni szerettem volna és ezt világosan, a beszélgetés elején közöltem vele, de a végén mégis ott kötöttünk ki.
Szerintetek velem van a gond? Min kéne változtatnom, hogy nagyobb sikerrel járjak?
L
Gondolom lány vagy, ilyen társkeresőn feltételezem.
Ezen sajnos nem fogsz sikerrel járni, mert azért tűnnek el, mert ugye te nem akarsz semmit csak barátkozni, a többi meg csak paraszt.
Lány a lánnyal meg azért necces,mert azok is ugye szexet keresnek. Én is mindig belefutottam ilyenbe.
Fb csoportokat a korombeliekhez nem igazán találtam.
Szóval én feladtam :) Nem veled van a baj, ha gondolod írj :)
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!