Vannak itt olyanok akik teljesen a nulláról kezdték újra az életüket?
Hamarosan rám is ez vár, szívesen olvasnék történeteket, hogy hogy éltétek meg, mit hogyan csináltatok?
Nekem nem lesz hova költöznöm sem, a fizum nem valami sok, semmim nincs. De már érzek magamban annyi erőt, hogy elhagyjam a férfit, akire rápazaroltam a gyönyörű éveim. Gyermekünk nem született, folyamatosan elvetéltem, most már megértem miért akarta így a sors..
Szia!
Tapasztalataim sajnos nincsenek ilyen élettársi és költözés téren, viszont a legjobb amit tehetsz hogy elhagyod azt az embert aki nem érdemel meg és aki mellett nem érzed jól magad. Az elején nem lesz biztos egyszerű de majd a jövőben megfogod köszönni magadnak. SOk erőt és kitartást neked!
#1 köszönöm szépen!
#2 így kell belerúgni a földön fekvőbe! Köszi!
Semmilyen belerúgási szándékom nem volt, arra reagáltam, amit írtál.
Kifejtve: biztos érdemes ezt az utat választani? (Megint csak egy kérdés, hisz nem írtad le, mi is a baj a ,mostani életedben). Én csak akkor tudnám ezt a megoldást elképzelni, ha konkrét életveszélyben lennék a férfi mellett. (Elkeseredésemben még akkor, ha pl rendszeresen verne, erőszakolna, de higgadtan megfontolva már az sem biztos, nem tudom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!