Ti nem vagytok magányosak a karantén miatt?
Figyelt kérdés
Én egyre inkább az vagyok és az állítólagos barátaim közül senki sem keres. Egy nagy csalódás ez az egész. Legszívesebben csak átaludnám az egész napot hogy elteljen az idő.
Ti hogy vagytok vele?
17/F
2020. ápr. 26. 08:39
1/17 anonim válasza:
Én is eléggé egyedül érzem magam. Többet keresek másokat, mint ők engem. Kösd le magad, sportolj, segíts a házimunkában, tanulj valami hasznosat. Meg keresd azokat akik beszélgetés közben érdeklődőek.
2/17 anonim válasza:
Nem, minden nap beszélek a párommal telefonon. Barátaim meg nincsenek, így ugyan olyan mint eddig.
3/17 anonim válasza:
Nem, minden nap találkozom valakivel esténként.
4/17 anonim válasza:
Nem, az ovoda bezarasan kivul semmi valtozast nem hozott a karanten.
7/17 anonim válasza:
Eddig is az voltam, semmi különbség.
8/17 anonim válasza:
Én mindig is magányos voltam, szóval az életemnek ezen a területén nem igazán változott semmi.
19F
9/17 anonim válasza:
Úristen fejezzétek már be ezt a karanténozást. Krvára nincs karantén :D Ha tudnátok mit jelent a szó, nem csinálnátok magatokból naponta hülyét. Unalmas.
10/17 anonim válasza:
Nem vagyok magányos, mert egy hetet dilgozik, utána egy hét pihi. Jó így mert legalább a munkatársakkal is találkozom, mégsem unjuk meg egymás fejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!