Elveszettnek és magányosnak érzem magam, mi az ellenszer?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit kezdjek magammal,mibe meneküljek,mi legyen, ez a folytonos nem tudom, elegem van, boldog vagyok, utálom magam,király vagyok, hülye vagyok, idióta vagyok, wow, egy géniusz vagyok. Egyszer fent,egyszer lent. Minden össze-vissza van. Hogy találjam meg az utam? :/
17/ lány
2020. ápr. 23. 21:38
1/9 anonim válasza:
Szívesen segítenék, de nehéz mindezekre használható választ írni. Ami az utad illeti, amiatt nem kell aggódnod, rengeteg időd van még. Ha másba fogsz bele, az az idő sem vész kárba!
2/9 A kérdező kommentje:
Talán azért,mert a kérdés is egy nagy katyvasz,mint az egész fejem most. Hogyan tudnál segiteni? :D
2020. ápr. 23. 21:50
3/9 anonim válasza:
Ez egy természetes állapot. Főleg a mai világban, mikor úgymond bármi lehetsz, vagy senki. Nem kell elsietni. Lehet pár hónap, lehet pár év kell hozzá még egy adott célt választasz.De most olyan dologra szeretnéd tudni a választ, amire majd a halálos ágyadon kapsz. Ha visszanézel, és onnan látod majd az utat, akkor tudni fogod, de előre... lehetetlen
4/9 anonim válasza:
Én sajnos évek óta érzem ezt. Pedig viszonylag sikeresnek mondhatom magam. Ráadásul önkéntes magányba hajszoltam magam, mert bár egyedül lenni nagyon nyomasztó, a legtöbb ember mégis bosszant. Te nem érzed ezt?
5/9 A kérdező kommentje:
#3 hát na. Ez megnyugtat Köszönöm :)
#4 nem,én imádom az embereket,legnagyobb félelmem a magány :D
2020. ápr. 23. 21:57
6/9 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok vele én is. Nem lehet, hogy mániás depressziós vagy?
Amikor géniusznak érzed magad mit csinálsz szívesen? Hátha az közelebb visz, az utadhoz.
7/9 A kérdező kommentje:
Haha, nem tudom... :D annyira csak nem gáz a helyzet
2020. ápr. 23. 23:00
8/9 anonim válasza:
Rakjál be valami jó filmet aztán megtalálod az utad. Így még lehetsz akár zombivadász vagy jedi is.
9/9 anonim válasza:
Szívesen beszélgetek veled, írj privátban ha gondolod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!