Hogyan kerültetek magányba? Szoktatok horgászni járni, magányos emberkék?
Van hobbitok?
És mi az?
A kommunikációs képességeim elég gyengék... Azt hiszem ezzel mindent elmondtam.
Amúgy én filmet, sorozatot szoktam nézni, zenét hallgatni, olvasni, netezni stb. 19/L
Egyszerűen kinőttem már a partikorszakomból, amikor lett volna értelme a társaságnak. A férfi nő barátságokban nem hiszek, a női barátságokra pedig az jellemző, hogy az erősebb fél ráerőlteti magát a gyengébbre és csicskának meg lelki szemetesládának használja. Nekem egyikre sincs igényem. Vagy együtt skandálnak lelkesen valami baromságot, nagy egyetértésben. Párokkal nem akarok összejárni, mert nem bízom a többi nőben. A családom sose segített semmiben, 18 éves korom után kiraktak az életbe egyedül, mert nekik így volt olcsóbb, így nincs kedvem összejárni és jópofizni velük, mintha mi se történt volna. A távolabbi rokonaink alsóbbrendű lényekként kezelnek minket, mert még nincs gyerekünk, ezért nem tartom velük a kapcsolatot.
Horgászni nem szoktam nőként, de ha a párom horgászna, szívesen elkísérném. Inkább sportolni szeretek, netezni, olvasni, tanulni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!