Jó ötlet youtube videót készíteni ha nem akarok magányos lenni?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam videót készítenék és felraknám a youtubera.Sokmindenről beszélnék benne,téma mindig van.Azért csinálnám hogy hátha felfigyelnének rám a nők.2020. ápr. 8. 09:08
21/49 A kérdező kommentje:
Ja és nem trágárkodnék benne,csúnya szó nem lenne benne.Összefoglalnám 10 percben a lényeget.
2020. ápr. 8. 15:09
22/49 anonim válasza:
Értesz ezekhez a témákhoz, vagy csak a laikus véleményedet mondanád? Csak az előbbinek van értelme és lenne nézettsége.
23/49 A kérdező kommentje:
#22 laikusként mondanám el a véleményem.Politikus sem vagyok,közgazdász sem és pszichológus sem.
2020. ápr. 8. 15:14
24/49 anonim válasza:
Akkor miből gondolod, hogy lenne rá igény?
25/49 A kérdező kommentje:
#24 ha nem lenne rá igény így jártam.Az is lehet hogy senki nem fogja megnézni.Az én videóm olyan lenne mint egy homokszem a -sivatagban.
2020. ápr. 8. 15:19
26/49 anonim válasza:
Valószínűleg pont ez lesz, de hajrá, próbáld meg.
27/49 anonim válasza:
Szerintem csak nyugodtan. Úgy is van már fent vlyoztubeon egy csomó olyan videó, amikben hozzá nem értő emberek beszélnek olyan témákról ostobaságokat, vagy máshonnan lopott tartalmakat amikhez egyébként semmit se értenek.
Nagy számok törvénye alapján biztos van legalább egy olyan nyomorult lány aki emiatt fog beléd esni.
28/49 anonim válasza:
Az általad leírt témák maximum abban az esetben érdekesek, ha az előadásmód is olyan. De ahhoz tehetségesnek kell lenni, nagyon jó beszélőkészséggel, jó humorral és figyelemfelkeltően kell prezentálni a témát, nem csak úgy monoton nyomatni valamit. Egyébként pont az ilyen témákra nem lesznek sokan vevők. Az emberek azért nèzik ezeket a youtubereket, hogy kikapcsolódjanak, nem pedig azért, hogy közben is a problémákat hallgassák. Te is azért akarsz ezekről beszélni, mert nincs semmilyen érdekes hobbid/érdeklődési köröd, amiről beszélhetnél, úgyhogy maradnak a sablon dolgok. De elkezdheted, elfér a youtubeon a többi szenny mellett és biztos lesz olyan (alacsony intelligenciaszintű, csúnyácska) lány, aki bólogatni fog, mint a kiskutya és ha szerencséd van, fel is veszi veled a kapcsolatot.
29/49 anonim válasza:
Ha csinálsz Youtube-csatornát, én biztos feliratkozom rád (már ha megosztod velünk is a csatornádat). Csak a te kérdéseid miatt járok ebbe a kategóriába, kíváncsi lennék arra, hogy élőben hogy tudnál ezekről a témákról beszélni.
30/49 A kérdező kommentje:
#29 máris van egy rajongóm?:)
2020. ápr. 11. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!