Jó ötlet youtube videót készíteni ha nem akarok magányos lenni?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam videót készítenék és felraknám a youtubera.Sokmindenről beszélnék benne,téma mindig van.Azért csinálnám hogy hátha felfigyelnének rám a nők.2020. ápr. 8. 09:08
11/49 anonim válasza:
Aki jól néz ki, arra már youtube nélkül is felfigyeltek. Akinek valami nagy tehetsége van, vagy nagyon jó gondolatokat oszt meg, arra már youtube nélkül is felfigyeltek.
Aki ronda is meg tehetségtelen is, az sok éves youtubeozással futott be, nem most kezdték.
Szerintem engedd el a dolgot. Lenne vagy 10 néződ, de azok is csak azért, hogy röhögjenek rajtad.
12/49 A kérdező kommentje:
Nem jópofiznék benne csak a véleményemet mondanám el az emberekről,az országról,ilyenekről.Itthon a lakásban készülne a videó nem lenne erőltetett,laza lennék.
2020. ápr. 8. 14:24
13/49 anonim válasza:
Nem bunkózásból, de ez kit érdekelne?
14/49 A kérdező kommentje:
#13 Nem tudom de nem is abból a célból készíteném hogy százezrek,vagy milliók nézzék meg.Az is elég,ha csak egy nő nézi meg,ha annak az egynek bejövök.
2020. ápr. 8. 14:42
15/49 anonim válasza:
Nyugodtancsináljál, elfér a többi között aztán vagy jó lesz vagy nem, kész.Ne s zarjbe.
16/49 anonim válasza:
Hajrá, bár ne várj tőle sok sikert.
17/49 A kérdező kommentje:
#16 kb.10 perces videóra gondoltam.Röviden,tömören elmondanám a lényeget.Egy könyvespolc lenne a háttér.
2020. ápr. 8. 14:58
18/49 anonim válasza:
Kétlem, hogy bárkit különösebben érdekelne, amikor ilyet bárki csinálhat és semmi extra nincs. Felmész YouTube-ra, már így is találsz több tucatnyi ugyanilyet.
19/49 anonim válasza:
Na írj egy mondatot hirtelen,mi lenne benne?
20/49 A kérdező kommentje:
#19 problémákról beszélnék benne.Munkahelyi,lakhatási,társkeresési,anyagi.
2020. ápr. 8. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!