Mit tennétek ebben a helyzetben? Én úgy érzem, nem bírom tovább. Elítélnétek ebben a helyzetben az öngyilkosságot? Láttok valami más megoldást?
A megoldás első lépése az őszinte szembenézés magaddal amikor a problémáidra nem kifogásokat keresel, hanem választ adsz azokra a kérdésekre hogy mit rontottál el és mit kellett volna másképp tenned. Ez nyilván egy kellemetlen de annál szükségszerűbb lépés. Ha ezt nem teszed meg akkor igazából semmit nem tettél a helyzet javulása érdekében, hangozzon ez bármilyen durván is. Márpedig ekkor én elítélendőnek tartom az öngyilkosságot, mivel a döntésed súlya alól kihúzod a saját felelősségedet, mert így olyan mintha azt mondanád hogy nem azért kerültél ebbe a helyzetbe mert te nem tettél semmit az ellene hanem külső körülmények okozták ezt.
Szerintem nagyon sok mindent le kellene tisztázni magaddal. Én csak azokat a kérdéseket tudom feltenni amiket ide leírtál.
40 évesen miért két idős rokonodnál laksz?
Mi a végzettséged, hogy nem tudsz új munkát keresni vele?
Miért nincs félretett pénzed, hogy minden megtakarításodat szűk 1 hónap alatt felélted?
Mi a hobbid, hogy ne egész nap a szomszédokat kelljen hallgatnod?
Mi van az ismerőseiddel, barátaiddal?
Milyen éven céljaid vannak?
Első körben szerintem ezekre válaszolj elsősorban magadnak de akár nekünk is leírzatod.
Ilyen az, amikor a kapuzárási pánik rossz időben érkezik.
Van internet, ahol lehet másokkal kapcsolatot keresni.
Én nem értem hogy egy bármilyen korosztályu ember hogy és miért gondol a halálra?
Akkor jön a segítség amikor a legkevésbé számítunk rá :)
Ne csináld ezt kérlek!!!
Mindenki átesett vagy àt fog esni élete legrosszabb idoszakán, ahogyan te is.
Ferfi vagy te egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!