Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hazamennék Budapestről vidékre...

Hazamennék Budapestről vidékre 1-2 órára, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Veszprémből származom, több, mint egy hónapja nem mentem haza a koronavírus miatt.

A mai napig bejárok a munkahelyemre, illetve szoktam egyedül sportolni is, tehát nem vagyok napok óta bezárva a lakásba Budapesten.

Mégis azt érzem, hogy ha nem sétálok most a hétvégén a veszprémi belvárosban egyet, akkor megzakkanok. Édesanyám is szeretne lerakni nekem egy csomagot, természetesen személyes érintkezés nélkül, a lakásba sem mennék be.

A helyzetet súlyosbítja az, hogy csak tömegközlekedéssel tudok menni. Viszont tartok attól, hogy a jövő hét szerdai bejelentéssel még jobban szigorítják a kijárást, és ezen a hétvégén az utolsó alkalmak egyikét szalasztom el a hazalátogatásra.

2020. ápr. 4. 11:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Maradj a fenekeden, vagy menj haza és ne is gyere vissza. Saját érdekedben!
2020. ápr. 4. 11:12
 2/4 anonim ***** válasza:
57%
1-2 órára? Te retardált vagy?
2020. ápr. 4. 11:21
 3/4 anonim ***** válasza:
70%
Menjél nyugodtan, Veszprém megyében (elvileg) még csak 10 fertőzött van, kell nekik még néhány nehogy lemaradjanak.
2020. ápr. 4. 11:25
 4/4 anonim ***** válasza:
76%
Én 150 kilométerről járok be melózni tömegközlekedéssel és abban is dolgozom, nekem bőven elég ennyi érintkezés, soknak is tartom. Ha lehetne be se mennék dolgozni, de mi nem állhatunk meg.
2020. ápr. 4. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!