Ki hogy tűri a karantént?
Figyelt kérdés
Érdekelne, mivel én nagyon unatkozom és nincs êletkedvem se az egész miatt.2020. márc. 29. 22:13
11/16 anonim válasza:
Szarul. Magányosan, elhagyatottan, alig várom a munkát hogy legalább ott legyen valami társaságom mielőtt elvágom az ereimet
12/16 anonim válasza:
Ez jó. Pont a GYK-soktól kérded, akik már 15 éve ott ülnek és kérdéseket tesznek fel vagy válaszolnak. Persze, hogy jól érzik magukat, mert mindig is ilyen xar volt az életük.
13/16 anonim válasza:
Nem jol tűröm megmondom őszintén pedig alig 1 hete tart eddig mindig talaltam vmi elfoglaltsagot es tettem vettem a kecoba de így h eltelt a hetvege nagyon nem tudok megulni magamnak. Ma edzettem olvasgatom holnap főzöm vmit. Alapvetoen porgos vok talan hiperaktiv is így kb otthon 1 2 napot tudok eltőlteni az is azert mert takaritok mosok főzök meg a ferjem miatt ő szeret punnyadni filmezni de amugy nekem ez kellemetlen futni setalni meg nem enged el nagyon most.😕
15/16 anonim válasza:
A 12 esnek írom,,Te is itt vagy ,minek vagyitt?
Azt csinálod te is olvastál és írtál most is,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!