Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mindenkivel összeveszek, mit...

Mindenkivel összeveszek, mit tegyek? 18L

Figyelt kérdés
1 hónapja van párom, de már romokban a kapcsolatunk, folyton vita van, valahogy semmiben nem értünk egyet... :( Nem Ő az első, szóval kezdem úgy érezni, hogy valami nagyon nem stimmel velem. Barátaim nincsenek, szüleimmel meg nem vagyok valami jóban, bár velük nem veszekszem. Nem vagyok hisztis, sem nagyképű, egyszerűen csak senkivel nem találom meg a közös nevezőt. Próbáltam Facebookon is olyan csoportokba belépni, amelyek engem érdekelnek, és azon belül embereket megismerni, de vagy nem jelölnek vissza, vagy elküldenek 1-2 beszélgetés után. Mit tegyek?
2020. márc. 28. 22:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Most is Ti szóltok le engem, minden ok nélkül. Szóval, mindegy is. Nem is vártam jobb válaszokat...
2020. márc. 29. 10:10
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt itt így neked senki nem tudja megválaszolni. Kérd meg azokat akik elküldtek, hogy mi volt az oka és akkor kiderül.
2020. márc. 29. 11:05
 13/15 anonim ***** válasza:
77%
A #11-es válaszod belőtte, hogy veled van a gond.
2020. márc. 29. 19:54
 14/15 anonim ***** válasza:
Önmagaddal meg van-e az összhang?
2020. ápr. 17. 00:54
 15/15 A kérdező kommentje:
Persze.
2020. ápr. 17. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!