Elképzelhetőnek tartjátok hogy a koronavírus járvány összehozza az embereket és kevesebben leszünk magányosak?
Akkor lépj! XD
Minek kell erről kérdéseket kiírni? Ha szeretnéd, csináld, ha más is így érez, akkor ő is ezt csinálja.
Egyébként a szingliség és a magány nem ugyanazt jelentik. Jelenleg nekem sincs barátom, de van jobb dolgom is, minthogy társkeresőkön üssem el az időmet, amikor vannak fontosabb dolgaim is.
Aki fent van, azzal írjatok egymásnak, mit kell ezt tovább fűzni?
L
Kaptam már, tiltani pedig bármikor le lehet tiltani valakit.
L
Leírtam: mással foglalkozom.
Amúgy épp, hogy ilyenkor rossz, vagyis értelmetlen. Randizni nem igen lehet hova menni és milyen téma adott? A koronavírus? Hallok arról eleget.
L
Kérdező szerintem te sem gondoltad komolyan a kérdést, vagy ha mégis akkor a toronyban valami nagyon nem okés.
Szerinted kinek lenne kedve ismerkedni amikor az emberek megélhetése forog kockán? Akinek nincs tartaléka, és majd nem tud dolgozni menni az miből él meg? Erre te még felteszel olyan kérdést, amivel csak idegesítesz mindenkit.
Na mindegy, lehet lepontozni meg leszólni, de akkor is ez a helyzet.
Nem fizetős, ingyenes. elsotalalkozas.hu
Nem rossz, pár apróságot leszámítva korrekt oldal, én viszont ott nem találtam meg a hozzám illő társat, nem láttam értelmét továbbra is fent maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!