Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Lányok (18-25) : Valamiből...

Lányok (18-25) : Valamiből észre lehet venni, hogy fogékonyak lennétek beszélgetésre teljesen ismeretlenül?

Figyelt kérdés

Most hirtelen nem keresek elő kérdéseket, de belefutottam már itt kérdések alatt kommentekbe, miszerint fiatal (az említett korsávba tartozó) lányok kifejezetten örülnének neki, ha szórakozóhelyen, kávézóban, pékségben, de volt olyan is aki még a sokat szidott buszmegállóban, meg villamoson is örülne ha egy rendes hangnemű közeledést kapna sráctól.

Ez mennyire fake?

Tényleg van ilyen?

Nekem az a tapasztalatom, hogy a fiatal lányok egy láthatatlan kis gömb pajzsot hordoznak maguk körül a szobájukon kívül, és jóformán azért szorítanak hogy valami jött-ment nehogy elkezdjen közeledni feléjük "kívülről".

Hogyan lehet azt látni, hogy egy fiatal, értelmes lány "ki van éhezve" a kommunikációra, és nem az minden álma hogy minél kevesebb random stranger szólítgassa meg?

+Bónusz kérdés: Hogyan lehet épkézláb, nem közröhely tárgyává válva olyan lánnyal akár csak pár mondatos kommunikációba lépni, akivel épp 1-2-több barátnője is ott van?

Én eléggé életszerűtlennek érzem hogy Liza, Sára, és Anna közül én csak Annával szeretnék beszélgetni, a többiek meg ehhez csak asszisztálnak mindeközben.

23/f

2020. márc. 12. 01:00
 1/3 Barackoshányás ***** válasza:
14%
A többiek nevében nem beszélhetek, de én igazából nyitott vagyok, HA normális a srác. Értem ezalatt, hogy nem bunkó, normálisan van felöltözve, értelmesnek tűnik (ha látszik, hogy zavarban van, az is aranyos, ez nem rossz pont, sőt)... Szóval igen. Ha lehet válogatni, akkor az sem rossz, ha külsőre szimpatikus, de ezt ne értsd félre, nem azt jelenti, hogy ahhhhhhhhhhsuxjsnjybd-szintű legyen.
2020. márc. 12. 06:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Én személy szerint tényleg nem szeretek ismeretlenekkel beszélgetni, mert alapból csendes vagyok, és ha kettesben kell beszélgetnem valakivel, sose tudom, mit mondjak, mit kéne mondanom, milyen témát hozzak fel, sokszor még azt se, hogy most hogyan kéne erre reagálnom. Ha valaki mond valamit, bennem sokszor az első dolog ami megfogalmazódik, hogy "Oké, és akkor erre most nekem mit kéne mondanom?". Teljes mértékben zavarba jövök és általában kínos csend lesz az egésznek a vége, ami számomra nagyon kellemetlen. Félek hogy félreértek valamit/megbotlik a nyelvem (ami sokszor előfordul), vagy 5x vissza kell kérdeznem mire megértem amit a másik mondani akar, szóval én tényleg azért szurkolok, hogy ne szólítson meg egy random idegen.
2020. márc. 12. 14:59
 3/3 anonim ***** válasza:
1. Érdekes névválasztás.
2020. márc. 13. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!