Miért ilyen röhejesek a párkapcsolatos emberek?
Unalmas, hogy amint valakinek lesz a környezetemből, hirtelen nem beszélünk többet, hanem körbeveszi magát ezzel az undorító rózsaszín felhővel és bebugyolálja magát a béna boldogsághormonjába, ami ha széthullik, jön vissza hozzám beszélgetni, mintha mi se történt volna.
Az is undorító, ahogy ezek az emberek közterületen villogtatják az ő béna, elferdített boldogságukat.
Meg mindig mennek ezek a féltékenykedések egyes párok közt, meg a sok picsogás, hogy brühü nem szeret, meg ezek a dolgok.
Úgy unom ezt az emberekben, mert én sose tudtam, mi a jó abban, ha van kapcsolatod. Én nem tudok érzelmileg kötődni ilyen üres emberekhez, amik vannak, épp ezért unom, hogy minden haveromat megbolondítanak a kapcsolatok.
Persze van kivétel.
Hagy találjam ki, sosem volt még párkapcsolatod, és utálod azokat az embereket, akik boldogak.
Ha majd egyszer talán neked is összejön, meglátod, hogy az ember csak a párjával szeretne lenni. Aztán majd ez persze lecseng, de addig is megélik ezt a boldog időszakot. Miért nem örülsz inkább a barátaid boldogságának shelyett, hogy utálkozol?
Az írásodból egyedül irigység és elhagyatottság érződik. Előbbi, amiért neked ebből nem jut ki, utóbbi, mert az ismerőseid hanyagolnak téged.
Nekem egy barátságomat se szakította meg a párkapcsolatom, ő csak egy újabb csoda az életemben, nem lesz semmiből kevesebb.
Nem lehet elmagyarázni egy boldog párkapcsolat nyújtotta örömöket, de remélem, egy nap neked is kijut belőle.
Te miért nem keresed a kettejük társaságát, ha annyira hiányzik?
Utálod a párokat, ez világos a kérdésből. De jó lenne belátni neked is, hogy nem csak ők hanyagolnak, hanem te is hanyagolod őket és nem nyitsz aktívan feléjük.
Ilyen haverom lenne, meg ősz szakítanám vele a kapcsolatot.
Naon franyó vagy, öcskesz. Esszet jóó megaszontad nekik. Szénné égetted a válaszolókat.
És ahogy olvaslak, báttya, teljesen rendben van a gondókozásod, császár vagy!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!