Miert erzem ugy, h azok a nok akik rondanak mondjak magukat, es ezt tartjak fo okanak annak, h nincs senkijuk, azok nem ennek koszonhetik a maganyt?
Számosan vannak akik azt vallják: nem túl előnyös a külsejük és megtalálták az igazit.
Ha nem ismerkednek, leveleznek (fotóküldést - szerintem - nem kellene eröltetni) azzal saját esélyeiket rontják.
#7: Kb. két hete ugyanezt a szöveget adta elő egy csaj ismerősöm. Az egyik srác a közös társaságunkból konkrétan bele volt zúgva, álmai nőjének tartotta. A csaj átnézett rajta. Én szexeltem vele kétszer, de a természete miatt nem akartam tőle többet. Az utóbbi időkben meg elszálltak az elvárásai. Aztán na, egy beszélgetés alkalmával benyögte, amit most te, hogy ő milyen ronda és egy férfinek sem kell, mindig csak szexre használták.
Igazából egyszerűen a személyisége volt olyan, hogy csak szexkapcsolatokra ment és csak arra használták. Gondolom te is pont ennyire vagy "ronda"...
Talán a hattyú halála helyett neki kéne állni felnőni és megismerni saját magad, nem pedig rinyálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!