Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miert erzem ugy, h azok a nok...

Miert erzem ugy, h azok a nok akik rondanak mondjak magukat, es ezt tartjak fo okanak annak, h nincs senkijuk, azok nem ennek koszonhetik a maganyt?

Figyelt kérdés
Sok ilyen novel beszeltem,nekem allitottak,h a fo ok az az,h nincs senkijuk,h csunyak.Menet kozben meg ha akartam ismerkedni veluk...akkor hat te jobbat erdemelsz,o felenk,o ez,o az, o igy meg ugy....Basszus most vagy valogatnak,h en nem vagyok jo vagy nem is akarnak ismerkedni.Ki idegeltek bakker :/
2020. márc. 1. 22:48
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
nekem kuldol utan kerdojel
2020. márc. 2. 15:25
 22/27 anonim ***** válasza:

Számosan vannak akik azt vallják: nem túl előnyös a külsejük és megtalálták az igazit.

Ha nem ismerkednek, leveleznek (fotóküldést - szerintem - nem kellene eröltetni) azzal saját esélyeiket rontják.

2020. márc. 2. 15:42
 23/27 anonim ***** válasza:
Küldöl... parasztnak nem küld senki semmit.
2020. márc. 2. 15:57
 24/27 anonim ***** válasza:
Nem bizony. :D
2020. márc. 2. 15:59
 25/27 A kérdező kommentje:
# 23 apad fa/sza
2020. márc. 2. 17:23
 26/27 anonim ***** válasza:
74%

#7: Kb. két hete ugyanezt a szöveget adta elő egy csaj ismerősöm. Az egyik srác a közös társaságunkból konkrétan bele volt zúgva, álmai nőjének tartotta. A csaj átnézett rajta. Én szexeltem vele kétszer, de a természete miatt nem akartam tőle többet. Az utóbbi időkben meg elszálltak az elvárásai. Aztán na, egy beszélgetés alkalmával benyögte, amit most te, hogy ő milyen ronda és egy férfinek sem kell, mindig csak szexre használták.

Igazából egyszerűen a személyisége volt olyan, hogy csak szexkapcsolatokra ment és csak arra használták. Gondolom te is pont ennyire vagy "ronda"...

Talán a hattyú halála helyett neki kéne állni felnőni és megismerni saját magad, nem pedig rinyálni.

2020. márc. 3. 01:13
 27/27 A kérdező kommentje:
#7 Ugysem fog erteni a szep szóból!
2020. márc. 3. 02:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!