Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miert erzem ugy, h azok a nok...

Miert erzem ugy, h azok a nok akik rondanak mondjak magukat, es ezt tartjak fo okanak annak, h nincs senkijuk, azok nem ennek koszonhetik a maganyt?

Figyelt kérdés
Sok ilyen novel beszeltem,nekem allitottak,h a fo ok az az,h nincs senkijuk,h csunyak.Menet kozben meg ha akartam ismerkedni veluk...akkor hat te jobbat erdemelsz,o felenk,o ez,o az, o igy meg ugy....Basszus most vagy valogatnak,h en nem vagyok jo vagy nem is akarnak ismerkedni.Ki idegeltek bakker :/
2020. márc. 1. 22:48
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

6-os vagyok. Miert lenne hazugsag a 7-es?

Belem se volt szerelmes senki sose, csak haver, vagy csak szex.

2020. márc. 2. 15:01
 12/27 A kérdező kommentje:

# 11 Mert azt hiszem ismerem a lanyt.Es en mar akartam vele normalisan ismerkedni...De nem akar.Csak azt hajtogatja,h csunya es senki masra nem akarja csak szexre.

Gondolom te is ilyen no vagy...lenne rendes pasi csak az meg nektek nem kell!!!

2020. márc. 2. 15:04
 13/27 anonim ***** válasza:
Mi van kérdező? Te ismersz engem? Írd már ki ide a nicknevem légy szíves!
2020. márc. 2. 15:10
 14/27 A kérdező kommentje:
ma 15:10 andi 230443 ? te vagy?
2020. márc. 2. 15:11
 15/27 anonim ***** válasza:
Nekem kellene a renders pasi, en nem kellek nekik!
2020. márc. 2. 15:13
 16/27 anonim ***** válasza:
Ja, és már csak azért is lenne érdekes, mert én itt soha senkinek fotót nem küldtem magamról. Ráadásul itt ismerkedni sem szoktam. Ezek után kíváncsi lennék, te honnan a francból tudod, hogy én hogy nézek ki.
2020. márc. 2. 15:14
 17/27 anonim ***** válasza:
Nem én vagyok ez az Andi. Fogalmam nincs, ezt miből gondoltad.
2020. márc. 2. 15:15
 18/27 A kérdező kommentje:

# 16 Egyre mentek ugyiS.

Felenkek vagytok,fotot se kuldotok,a rendes pasikatm meg lekoptassatok...ennyit tudtok :(

2020. márc. 2. 15:15
 19/27 anonim ***** válasza:
50%
Félénk az pont nem vagyok, és nem küldök fotót, mert itt szinte csak tizen,-huszonéves fiúcskák írogatnak rám. :)
2020. márc. 2. 15:20
 20/27 A kérdező kommentje:

En 30 is el multam.

Nekem kuldol.

Bizonyitsa mar be eggyikotok,h a kulsotok miatt nincs pasitok....de ezt nem tudjatok,mert nem az miatt nincs.

Fejben dol el minden!

2020. márc. 2. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!