Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nektek volt ilyen érzésetek?...

Nektek volt ilyen érzésetek? Ezen valahigy lehet javítani?

Figyelt kérdés
Nem tudom most ezt kifejezni, egyszerűen csak valamitől annyira szomorú leszek,hogy élni nincs kedvem,de nem önsajnáltatásra gondolok,hanem rám tör ilyen depressziószerűség vagy nem is tudom mi ez,tehát semmihez nincs kedvem, ilyenkor aludni se tudok, és csak a Where is my mind jut eszembe mindig.... de már annyira idegölő,meg zavaró, hogy lehet elmegyek egy szakemberhez, mert ez csak most alakult ki, és nem tudom azonosítani.
2020. márc. 1. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert úgy azonosulsz más emberek nyomorával, hogy ez közben nem tudatosul benned. Látsz vagy hallasz valamit, amit akkor és ott úgy reagálsz le, hogy jaj szegény, meg hogy ez sajnálatos vagy szomorú, de eközben tovább éled a dolgot és bánt téged hogy miért történhetett, miért hagyták/hagytuk, és eljutsz oda, hogy te is része voltál ennek, hogy így lett, hogy igenis közöd van hozzá. Csak mindezt nem tudatosan teszed, ettől még földre visz, mint a lelkiismereted bármikor ha úgy érzi bele kell szólnia a nyugodt kis életedbe. Hát ilyen embernek lenni. Üdvözöllek az élők között! :D
2020. márc. 1. 21:57
 2/5 A kérdező kommentje:

Most így átgondolva valószinűleg igazad lessz, de ez hogy tudom kiküszöbölni?

(Ám ez olyan szinten előjön hogy egy dráma féle film mint pl. Az Álomháború már képes levenni engem, és nehezen felejtem el.... basszus,sztm ez elég gáz.)

2020. márc. 1. 23:17
 3/5 A kérdező kommentje:
(Hozzateszem,nem voltam ennyire erzelgos,erzekeny tipusu regebben,ezt se ertem... konkretan nem ertem hogy jott ez igy ilyen szintel elo.)
2020. márc. 1. 23:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Fejlődsz. Ez jó. Akkor is ha rossz. :) Jó ha az ember érzi ha valami rossz, ne akard kiküszöbölni. Keresd meg az alap okát annak amiért azt érzed amit, így építed fel az elveidet.
2020. márc. 1. 23:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Igaz,de viszont nagyon hátráltat,már őrületbe kerget, mert nem csak egy időközönként van,hanem mindig...
2020. márc. 2. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!