Más is van olyan otthon akinek nincs elmennie senkivel sehova és egész nap netezik? 33/Nő
Egyedül is ki lehet menni, nem?
Vagy ágyhoz vagy kötve?
Miért kell "valaki", hogy elmenj otthonról?
Ha meg otthon vagy, akkor miért "kell" egész nap netezni?
Az a baj, hogy nekem időm sincs. :D
Viccet félretéve, nekem ugyan van párom, akivel tudunk menni erre-arra és jó társaság is, de barátaim annyira nincsenek erre a célra, főleg nem barátnőm.
Én meg is kattannék, ha egész nap a netet "kellene" néznem. Mondjuk én feltalálom magam akkor is, ha otthon vagyok egy napot, és tényleg nem kell sehová menni és egyedül is vagyok (takarítok, szekrényt rendezek, iratokat rendezek, ha ilyen pont nincs, akkor olvasok, próbálok kreatívkodni valamit, főzök, sütök valami finomat, időigényesebbet.)
De az hogy egyedül vagy, miért tart vissza, hogy elmenj valahova? Engem sosem zavart az sem, ha egyedül voltam (sokáig volt így), mentem ahová csak kedvem tartotta, akár csak sétálni, kiülni valami szép helyre levegőzni, boltokba nézelődni, moziba, akárhová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!