Miért kell hetekig, hónapokig ismerkedni, amikor 10 perc alatt meg lehet tudni a lényeget?
Ez az utolsó hozzászólás a kérdező "válasza"
Ugyanezt írta le nekem privátba :) kis butus
Én is kaptam privit ugyanezzel a szöveggel. :D
Butaságot írsz.
10 perc alatt nem ismerhetsz meg valakit. Tényeket megtudhatsz róla, amik alapján szimpatikussá válhat a számodra, de ismerni nem fogod. Tudni dolgokat és ismerni ég és föld. Persze, az általad leírt dolgokból elég sok mindenre következtethetsz, és elég, hogy eldöntsd, hogy szeretnél-e többet, de 10 perc alapjáraton semmit se ér.
A barátomat tavaly szeptemberben ismertem meg, majd november 3-án volt az első randevúnk. Előtte barátok voltunk (és igazából még most is megvan köztünk ez a barátság), és a három hónap alatt jobban megismertük egymást, és mindketten rájöttünk, hogy többet, mást szeretnénk a másiktól.
10 perc alatt nem tudtam volna meg, hogy mennyire szenvedélyes, ha az általa szeretett dolgokról és emberekről van szó.
10 perc alatt nem tudtam volna meg, hogy mennyire
10 perc alatt nem alakult volna ki az a kellemes biztonság és szeretetteljes érzés, amit a közelében érzek.
10 perc alatt nem tudtam volna meg, hogy milyen fantasztikus srác.
Természetesen a te életed még mindig a te életed és semmi nem tart vissza attól, hogy te így ismerkedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!