Miért kell hetekig, hónapokig ismerkedni, amikor 10 perc alatt meg lehet tudni a lényeget?
"Én ha szakítanék egy lánnyal,másnap már új lány után is néznék."
Na, neked nem lesz soha igazi párkapcsolatod.
Én fél évig online beszélgettem a pasival mire találkozni mertem vele és főleg azért mert a bizalom kiépítése miatt. Igazából ott is már ő talált meg és oda jött ahol voltam. Most 9 éve vagyunk együtt.
10 perc nem elég a lényegi megismerésre, adatok meg engem nem hoznak lázba hogy hány cm magas... :D
De kinek mi...
“#16-os ha elveszted a munkahelyed akkor is azonnal másikat kezdesz keresni nem vársz hónapokat.Ugyanígy kell tenni egy szakítás után is.
”
Akkor te csináld így. Mi a probléma? :D Vagy te tényleg abban a hitben élsz, hogy minden ember egyforma, egyforma hatások érték és ezáltal egyformàn alakul a személyiség és tapasztalat? :D Ez rettentő naîv gondolat.
Mert ilyen alapon nekem sosem volt gondom azzal hogy jól fizető munkát találjak. Akkor ilyen alapon a többieknek miért nem megy? :D
Nekem 1-2 év alsó hangon.
A 10 perc a kérdésben remélem költői túlzás...
Előző vagyok, belenéztem a válaszokba.
Kérdező, én két munkahely között is szeretek egy kis szünetet tartani, "rendberakni magam", ott is fura lenne nekem egyik napról a másikra váltani. Nem még egy kapcsolatban...
Miért kell órákon keresztül olvasnom a kérdésedet, és a hozzátartozó válaszokat, ha egy perc után is látom, hogy egy idióta vagy?
Egy kapcsolat kialakulásához iső kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!