Hol találhatnék ilyen embereket?
Sziasztok! Fél éve költöztem Pestre az egyetem miatt, viszont nem nagyon találtam magamnak társaságot az egyetemen. Legtöbben csak arról tudnak beszélgetni, hogy kinek mekkora a farka és hány nőt fektettek meg a héten, ennél mélyebb témákról nem nagyon tudnak elbeszélgetni...
Hol találhatnék olyan emberket akik érdeklődnek az alter/indie/underground/hiphop zenék iránt, szeretnek koncertekre, esetleg kiállításokra járni?
20/F
Vegigbongesztem a budapesti meetupokat es meglepodve tapasztaltam, hogy zenei csoport alig van.
Akar te is elindithatnal egyet. Budapest Alternative Meetup neven mondjuk.
En ha ugy terveznem, hogy itt maradok, akkor tuti, hogy inditanek, mert nagyon sokan kuzdenek ezzel a problemaval.
Es egy elonye van, ha tied a meetup. Az emberek hozzad jonnek, ok fognak teged keresni.
Az egy gond, hogy azert, hogy hasznald a platformot, fizetni kell.
De ugyanigy Facebookon is letrehozhatsz egy csoportot. Itt is lenne ra erdeklodo, gondolom mashol is tudnad reklamozni. Utana mar csak szervezni kell a talalkozokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!