Egyetértetek velem ha azt mondom hogy az embernek a munkahelyén van legnagyobb esélye hogy társat találjon? Vagy iskolában?
Fene tudja. Van olyan barátnőm, akinek több komoly barátja és később a férje is munkahelyi ismeretség által lett. Belegondolva több olyan volt kollégám is van, akik szintén munkatársunkkal házasodtak össze. Az biztos, hogy egy munkahelyen "kényszer nélkül" meg lehet ismerni a másik embert.
Egyébként olvastam egyszer egy statisztikát, miszerint jól működő, hosszútávú párkapcsolatot kialakítani a legnagyobb esély egyetemi csoporttársak között van.
"az interneten azért kicsi az esély mert ott olyanok vagyunk mint a tű a szénakazalban."
Ja, hát nem lapulni kell ott sem, hanem ismerkedni, kezdeményezni. És persze találkozni élőben, mihamarabb.
Sokkal nagyobb a merítés, és nincs kellemetlenség sem, mert nem muszáj később találkozni, ha már nincs közötök egymáshoz.
Akkor keresd a kifogásokat, kedves kérdező. Nem értek veled egyet, mert neten találtam az összes komoly kapcsolatomat, és a házastársamat is.
Munkahelyen egyetlen személy volt, akivel lehetett volna valami közöttünk, de akkor már foglalt voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!