Első sorban lányok válaszára lennék kíváncsi, ti melyik társkeresőt szoktátok használni? F/31
Figyelt kérdés
Ki melyik oldalt ajánlaná, esetleg ki szokott itt ismerkedni? :)2020. febr. 12. 00:11
1/9 anonim válasza:
Elittars.hu, de ezt nem tudod megfizetni, ez is elkanászosodott már háromnegyed része az idiótáknak csak szórakozik a láynok is csak viccből vannak fent inkább facebookot instagramot hazsnld ilyen célokra! Leygen tököd! Ha társkeresőn nem tudsz becsajozni akk facebookon sem!Kistöki!
2/9 anonim válasza:
1. Mivan a te tokod is kicsi, hogy igy beszelsz? Megkisebb toki?
5/9 anonim válasza:
Én a tindert használom, mert ott vannak fent legtöbben, de sajnos a többség nem komoly szándékkal ismerkedik.
Itt is próbálkoztam már ismerkedni, de nem lett eredménye.
27N
6/9 anonim válasza:
A Tinder még mindig szextárskereső.Nem kell meglepődni,ha nem akar feleségül venni.
7/9 anonim válasza:
Én nem az interneten, hanem a valóságban ismerkedem: munkahely közelében lévő menzákon, szórakozóhelyeken, könyvtárban, edzőteremben, szaunában, fürdőben, piacon, boltban, nyelvtanfolyamon, kb. mindenhol lehet ismerkedni. Nálam fontos az első benyomás, kizárt, hogy valami szerkesztett képű géppel romantikázzak.
8/9 anonim válasza:
Hatos, nekem volt már a Tinderről komoly kapcsolatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!