Ti el tudnátok fogadni egy olyan lányt barátnak vagy társnak, aki pszichés problémákkal küzd?
Ne haragudj, nem bántani akarlak, de én társnak csak minden szempontból egészséges embert szeretnék, mert egészséges gyerekeket akarok.
De barátként lehetsz akármilyen adottságokkal, ha emberileg megfelelsz, gondolkodásban hasonlóak vagyunk, akkor engem nem érdekelnének a kényszeres mozdulataid.
Vannak elfogadott és nem elfogadott mentális problémák.
Az hogy játszol a hajaddal, vagy simogatod a nyakad teljesen oké.
Idegenektől való félelem is természetes dolog, gyakorlással le lehet küzdeni.
Ezek teljesen oké, nem kizáró dolgok.
Bipolaritás stb, komolyabb furcsaságok viszont kizáró okok lennének.
Kettészedném a dolgot. Ha tényleg az a helyzet, amit írtál, akkor barátként simán elfogadnálak. Társnak meg ennyiből nem lehet megmondani, az vagy kialakul, vagy nem.
Ha viszont az egészmellé egy depis tumblr tini szintjén megragadt figyelemmániás lány vagy, azt nem bírnám elviselni semmilyen szinten.
És igen, az emberek semmivel kapcsolatban sem megértőek, ami nem elég kényelmes nekik. Főleg első körben.
Minden ember küzd pszichés problémával.
Ha empatikus az illető, segítőkész, és meg kedvel..
Szerintem nem kérdés az, hogy össze jönne egy olyan emberrel, aki mentális problémákkal küszködik, ha a személyiségében megtalalja a sajat maga számára értékesek.
Ezt lehet kezelni.
Aki csak egészséges férfit, nőt akár, nem tudom mire alapozza, amikor mindenkinek vannak mentális gondjai.
Ha mondjuk bipoláris valaki, azt is lehet kezelni, majdnem tünetmentesse tenni, mint ahogyan a skizofréniát. Természetesen bizonyos pontig, mind a kettőt.
Ez nem igaz!
Sőt, az emberek nagyobbik részen nem küzd pszichés problémákkal. Lehetséges, hogy te olyan örökben mozogsz, ahol ez halmozottan előfordul, de ettől még a többségre nem igaz.
Én kifejezetten ilyen lányokat keresek. (bizonyos fokig)
Én ASD-s vagyok. A hozzád hasonlóan enyhe nehézségekkel küzdő nőkkel jobban kijövök, jobban megértjük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!